Otacky astra 1,7 dti y17dt

Moderátori: bukelo, buci_vectra

JOPO 29
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 23 Aug 2013, 18:08
Auto: Astra G

Otacky astra 1,7 dti y17dt

Príspevok od používateľa JOPO 29 »

Zdravim vas, chcel by som sa spytat ci sa s majitelov astier alebo inych oplov s motorom 1,7 dti nestretol s tym, ze mu motor akoby sam pridaval. Jedna sa o to, ze napriklad, ked parkujem, tak akoby si motor na chvilu trosku pridal, trochu vyletia otacky a potom je volnobeh ok. Alebo ked preradujem rychlosti, tak akoby chvilu motor podrzal otacky a potom padnu. Inac motor taha dobre a vobec necuka. Dakujem.
Používateľov profilový obrázok
m77arcel
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 27 Feb 2011, 10:49

Re: Otacky astra 1,7 dti y17dt

Príspevok od používateľa m77arcel »

Mam taky motor v astre a nie nic podobne sa nedeje
Opel Astra G 1,7 DTi ,r.v.6/2003
Opel Astra H 1,7CDTi ,r.v.2008
Opel Astra G 2,0 DTi ,r.v.10/2001 => ex
Opel Astra F 1,4i ,r.v.1996 => ex
JOPO 29
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Dakujem za odpoved.. Teraz ostava zistit, ze co to vlastne sposobuje. Ono sa to deje viacmenej len ked sa zohreje. Nevies co by to mohlo byt?
Kenny608
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 30 Júl 2010, 07:25
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenny608 »

Mne sa to sprava podobne cca uz rok, dokonca mne tie otacky pri preradzovani mierne stupnu az potom zacnu klesat. Pri parkovani sa mi bezne stava, ze uz odslapnem z plynu a stlacim spojku a otazky vybehnu az na 1500. Inak motor taha dobre a vsetko sa tvari bez chyby. Samozrejme presne ako u teba deje sa to iba pri zohriatom motore. Ak nahodou na nieco prides tak to tu urcite napis. Ja uz som tie otacky prestal riesit .. nemam uz na to nervy.
JOPO 29
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Presne toto ako to opisujes sa deje aj v mojom pripade. Mne to robi od kedy som kupil to auto a ho uz mam asi rok a pol. Nejak som to neriesil, len som chcel vediet, ci to niekto nahodou na svojom aute tiez nepostrehol. Neviem, ci mam od toho cakat nejaky problem alebo to vobec neriesit. Motor slape ako hodinky(dufam, ze to nezarieknem) ;) a som s nim spokojny len ma to trosku zaujima, co by to mohlo byt.. Mozno sa este niekto ozve kto ma podobny problem, resp. ho mal a vyriesil..
dalibor86
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 30 Nov 2013, 21:25
Bydlisko alt: Velke Lovce

Príspevok od používateľa dalibor86 »

Ak pises,ze to robi len pri zohriatom motore,moze to byt turbom.. CITUJEM Počas jazdy začne automobil samovoľne zrýchľovať. Príčinou je zachytený olej v chladiči vzduchu, ktorý prostredníctvom vzduchu je strhávaný do spaľovacieho priestoru. Olej v tandeme zo vzduchom vytvorí zápalnú zmes, výsledkom je samovoľne zrýchľovanie auta resp. zvyšovanie otáčiek motora. V žiadnom prípade nesmie vypnúť motor ani vyradiť rýchlosť. Motor zastavíte buď: zo zaradeným rýchlostným stupňom, alebo pri automatickej prevodovke - upchať sacie potrubie, ináč vznikne deštrukcia motora napr. ojnica prerazí blok motora TOTO SOM NASIEL OHLADOM TOHTO PROBLEMU...
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - MOTOR/PREVODOVKA"