VeBe - deravá nádrž

Moderátori: dulo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
LukášPB
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Júl 2012, 13:45
Auto: Omega B

VeBe - deravá nádrž

Príspevok od používateľa LukášPB »

Kvapká mi stále z nádrže nafta, myslím si osobne, že je to z nádrže, pretože úplne pri vrchu nádrže je to zasrané, no steká to po hadičkách od nafty a kvapká na zem. Nevytečie nejak extra veľa, pokial mám málo nafty v nádrži, ale keď dám do tri štvrte naftu tak za noc také deci vytečie.

Aké náročné je vymeniť nádrž?

Je mi ale divné, že to kvapká z vrchu nádrže, ved predsa hladina by mala byť nižšie ovela, a kvapká to aj ked mám rezervu, možno to napojenie hadičiek je zlé, alebo oni samé, nemal niekto podobný problém?

Díky vopred :)

Je to VeBe 1.7TD samozrejme.
Fiat Palio Combi 1.2 -> 4 x Opel Vectra B 1.8/1.7TD -> Opel Astra G Caravan 1.4 -> Opel Omega 2.5 V6 LPG -> Škoda Octavia 1.9TDi L&K

[BRATISLAVA] Chiptuning & kódovanie & EGR off & DPF off & a iné soft úpravy -> SS

Volkswagen Passat 1.9TDi 96kw @ 132kw EGR off
BMW 730d 160kw @ 200kw EGR off
jal
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 03 Jún 2013, 00:26
Auto: Iná značka

Re: VeBe - deravá nádrž

Príspevok od používateľa jal »

vraj niektore palivove hadice nie su odolne voci "bionafte" resp. rastl. oleju
LukášPB
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Júl 2012, 13:45
Auto: Omega B

Príspevok od používateľa LukášPB »

Viem, že hadice nie sú odolné voči rastliňáku (preto som bral tento motor lebo ako jeden z mála má kovové trubky ako prepady), ale tieklo to už dávno predtým než sa tam bionafta resp. RO dostal. Takže ked to jazdilo len na klasickú naftu, teda nebude to mať s týmto žiaden súvis.
Fiat Palio Combi 1.2 -> 4 x Opel Vectra B 1.8/1.7TD -> Opel Astra G Caravan 1.4 -> Opel Omega 2.5 V6 LPG -> Škoda Octavia 1.9TDi L&K

[BRATISLAVA] Chiptuning & kódovanie & EGR off & DPF off & a iné soft úpravy -> SS

Volkswagen Passat 1.9TDi 96kw @ 132kw EGR off
BMW 730d 160kw @ 200kw EGR off
dodik123
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Mar 2013, 19:17
Auto: Vectra B

Príspevok od používateľa dodik123 »

Nedávno som to absolvoval na svojej Vebe ,nakoľko som mal zdeformovanú nádrž a popri tom ešte aj vytekal benzín na mieste ,kde je spojená(na falcoch).Zabralo mi to asi polovicu dňa a robil som to na montážnej jame.Nakoľko som kúpil neoriginál ,tak som to ešte musel upravovať.Je tam dosť blbý prístup ku hadiciam,ale dá sa to . :pohoda:
Opel Vectra 1,8 16v-85kw-1997- ex
VW-Passat 1,9 tdi-74kw-2005
mayecek5395
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 19 Sep 2013, 09:38
Auto: Vectra B
Bydlisko alt: 03496

Príspevok od používateľa mayecek5395 »

mne to kvapkalo tiež a zasraté som to mal ako ty iba navrchu a nakoniec som mal iba zle zatvorenú nádrž (gumené veko pod sedačkami vybrať otvoriť nádrž a znova zatvoriť !! poriadne, aby všetky tie zúbky zapadli) ak nepomôže, tak je predsa len zlá nádrž :/
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - VŠEOBECNE"