hodnotenie auta opel meriva
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
LUBOPEL
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Sep 2013, 13:23
- Auto: Meriva A
hodnotenie auta opel meriva
zdravim, potrebujem poradit ohladom kupy auta, chcel by som si kupit nejake rodinne auto cize MPV, a rozhodol som sa pre opel meriva no nemam skusenosti s touto znackou, tak by som potrebovl take zhodnotenie preco to auto ano alebo nie, a aky typ motora volit ci 1,4 alebo 1,6, diesel alebo benzin????
vopred vdaka za info
vopred vdaka za info
- Eisy
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Auto: Insignia
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
Re: hodnotenie auta opel meriva
"zdravim, potrebujem poradit ohladom kupy auta, chcel by som si kupit nejake rodinne auto cize MPV"
- Rodinne auto cize MPV, hmm ja som kupil rodinne auto " cize Kombi"
"rozhodol som sa pre opel meriva no nemam skusenosti s touto znackou, tak by som potrebovl take zhodnotenie preco to auto ano alebo nie"
- no auto vyberat za teba nebudeme a kedze si uviedol 0 faktov ( teda okrem toho, ze chces rodinne MPV) tak je tazko vobec nieco radit a to potom aj ohladne motorizacie.
Skus sa trocha rozpisat, lebo naozaj napisat rodinne auto je velmi malo na to aby ti tu bobec niekto nieco poradil.
- Rodinne auto cize MPV, hmm ja som kupil rodinne auto " cize Kombi"
"rozhodol som sa pre opel meriva no nemam skusenosti s touto znackou, tak by som potrebovl take zhodnotenie preco to auto ano alebo nie"
- no auto vyberat za teba nebudeme a kedze si uviedol 0 faktov ( teda okrem toho, ze chces rodinne MPV) tak je tazko vobec nieco radit a to potom aj ohladne motorizacie.
Skus sa trocha rozpisat, lebo naozaj napisat rodinne auto je velmi malo na to aby ti tu bobec niekto nieco poradil.
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
a este ci chces kupit "novu" alebo staru merivu, teda Acko, alebo Bcko.
-
jarik
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Jún 2013, 10:11
- Auto: Vectra B
Kup Zafiru 7 miestnu a benzin.1,8 abo 2,0 a mas vyborne rodinne auto a velky kufor a zadne sedačky sa daju šikovne sklopit.Mne osobne sa viac pači ako Meriva
Opel Vectra 1,8 / 85 Kw 98r.v
-
LUBOPEL
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Sep 2013, 13:23
- Auto: Meriva A
zdravim, dik za odpovede, trochu to rozpisem.....o zafire som uvazoval tiez, ale su drahsie ako merivy, otazka penazi zatial by mi stacila starsia verzia cize rocnik 2003-2004, s dizlovimi morormi nemam skusenosti, jazsim kratsie trasy tak by som volil benzin len neviem ci 1,4 vraj su to 16V motory alebo 1,6 popripade 1,6 16V? Samozrejme by to chcelo vyskusat, povozit sa na oboch typoch a potom sa rozhodnut, mne ide o to ci niekto vie poradit ci su dane typy dost poruchove alebo v com su vyhody, ..... uvazoval som aj o renaulte scenicu, tie su aj cenovo dostupne, ale odradza ma znacka, ja som za nemecke auta cize opel, WV ... momentalne mam wv golf 4 1,4 16V som z nim spokojny, ale pre rodinu je to uz male auto takze cchem zvolit nieco vecsie, a wv sharan je podstatne drahsi v danom rocniku, tak zatial aspon to
-
Milans
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Júl 2006, 17:22
- Auto: Astra H
Meriva v hodnotení kvality vychádza pokiaľ si dobre pamätám celkom dobre.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
-
jarik
- Nový užívateľ

Ja mam Vectru 1,8 16V 85 Kw a mam 395 tis a menil som zakladne veci.Spotreba 6,8-7,5 v priemere.Čiste mesto cca 8,5-9 takže absolutna pohoda.Tiež som myslel na starši model čo vôbec nie je nejak drahy.A obsah 1,6 ma kamo a spotreba skoro ta ista,takže radšej silnejši.Ak to ma byt rodinne auto radšej silnejšie lebo male objemy sice vykazuju slušne kilowaty ale ja ma pri 3500 ot/85 Kw a 1,6 ma až pri 4200ot/74kw a tie male až okolo 5000ot dosahuju dany vykon.Ked už ho budeš mat časom zistiš že trebalo silnejši.A 1,8 na našich cestach je slušne žihadlo lebo mam aj BMW trojkove 2,5/125Kw a nemaš to jak využit na našich cestach tak jak by som chcel tak radšej použivam Vectru a brat chodi na čechy s BMW kde to oceni.
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
...a oproti golfu IV asi kupou merivy A velmi priestor neziskas. Mozno troska v kufry na vysku.
-
jarik
- Nový užívateľ

Novy model,malo Km a podla foto 7 miest-chyby net
http://opel-zafira.autobazar.eu/18-16v- ... 99601.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trochu viac Km ale ja mam auta dva-uno mam do mesta za 300 € a Vectru pre rodinu a vyriešene
http://opel-zafira.autobazar.eu/18-16v- ... 66339.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.... a nemas to daleko kuknut
http://opel-zafira.autobazar.eu/18-16v- ... 99601.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trochu viac Km ale ja mam auta dva-uno mam do mesta za 300 € a Vectru pre rodinu a vyriešene
http://opel-zafira.autobazar.eu/18-16v- ... 66339.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.... a nemas to daleko kuknut