Strata kluca
Moderátor: dulo
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Júl 2010, 18:14
- Auto: Omega B
Strata kluca
Cawte hoci stala sa mi taka blba vec ze som stratil kluc a nemam nahrady viete mi poradit zakolk kupim novy zamok ? A este ako otvorim to auto co z najmensimi skodami ? da sa vylomit ten zamok s vonka ?? Alebo co sa s tym da robit lebo ja nemam ziadne info Dakujem.
- Eisy
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Auto: Insignia
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
Re: Strata kluca
O ake auto sa jedna?
-
- Nový užívateľ
Opel omega 1999 2,5 V6
- Eisy
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Auto: Insignia
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
No to ti ja nepomozem, na mojom by som skusal servis a Car-Pass , alebo ak sa tomu nadava.
- dulo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
- Auto: Vectra B
Potrebuješ novú spínačku, kľúč a aj RJ centrálu.
Ak chceš, mám
Ak chceš, mám
VeBe X18XE Caravan Sport
-
- Nový užívateľ
Za kolko ? a vies to aj namontovat a spojazdnit ci musim s tym do servisu ?dulo napísal:Potrebuješ novú spínačku, kľúč a aj RJ centrálu.
Ak chceš, mám
hmm, a ako nastartuje motor ?
v Opli mu urobia novy kluc podla carpass-u
v Opli mu urobia novy kluc podla carpass-u
- dulo
- Moderátor
Ved ked kúpi spínačku s imobilizérom aj s kľúčom, tak hádam tým kľúčom
VeBe X18XE Caravan Sport
takze navyse zamok dveri, rj motora, imobilizer. je to lacnejsie nez 1x kluc a kodovanie v opli ?
-
- Nový užívateľ
to by aj mna zaujimalo kolko to stoji v opli a ako si to tam vybavim a co je to car pass? Ja mam auto zamknut aj s dokladmi zo vsetkym a potrebujem sa donho dostat cim skor koli robote.
- dulo
- Moderátor
Tak dovnútra sa dostaneš asi len tak, že rozbiješ nejaké okno....
Juraj, myslím že RJ motora nebude potrebovať, stačí mu imobiliziér, kľúč, spínačka a RJ centrálu. A aj s tou RJ centrálu si nie som istý
a na cenu v Opli sa treba spýtať práve v Opli
Juraj, myslím že RJ motora nebude potrebovať, stačí mu imobiliziér, kľúč, spínačka a RJ centrálu. A aj s tou RJ centrálu si nie som istý
a na cenu v Opli sa treba spýtať práve v Opli
VeBe X18XE Caravan Sport
-
- Nový užívateľ
Chlapi tak som to dneska spravil neni to este sto percentne ale postup som zvolil :
Rano som zasiel za mechanikom s ktorim sme sa chceli vkradnut do mojho auta trvalo nam to 2 hodiny, nakoniec sme rozbili zamok spolujazdca a tak otvorili dvere stalo ma to 40€ u mechanika. Po tom som zasiel z vybratim zamkom kluciarovi a ten mi povedal ze mi ho odomkne za 10€ a nebol by mi poskodil auto mna skoro slak trafil. Oznkamkiklkk mi ze kluc spravi za 50€ + 10€ chip lebo OPEL OMEGA ma specialny kluc na co je iba draha masina ale ze to pride az v piatok lebo to ide az z Ceska som zvedavy kolko budem platit este u chlapika co mi pride nakodkovat kluc kna kimobiklkikzer.
Moja rada nestracajte kluce z OMEGY pride vas to draho radsej si spravte hned kopiu klucu aspon 3x
Rano som zasiel za mechanikom s ktorim sme sa chceli vkradnut do mojho auta trvalo nam to 2 hodiny, nakoniec sme rozbili zamok spolujazdca a tak otvorili dvere stalo ma to 40€ u mechanika. Po tom som zasiel z vybratim zamkom kluciarovi a ten mi povedal ze mi ho odomkne za 10€ a nebol by mi poskodil auto mna skoro slak trafil. Oznkamkiklkk mi ze kluc spravi za 50€ + 10€ chip lebo OPEL OMEGA ma specialny kluc na co je iba draha masina ale ze to pride az v piatok lebo to ide az z Ceska som zvedavy kolko budem platit este u chlapika co mi pride nakodkovat kluc kna kimobiklkikzer.
Moja rada nestracajte kluce z OMEGY pride vas to draho radsej si spravte hned kopiu klucu aspon 3x
ak mas bezpecnostny kod, tak to nebude problem
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Vždy je to problém.