manta 2.0

Moderátor: macil

janci90
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 15 Mar 2013, 13:00
Auto: Tigra A

manta 2.0

Príspevok od používateľa janci90 »

zdravim...uvazujem nad mantou 2.0 (81kw) chcel by som len vediet ze ako to je vlastne so spotrebou a opravami :D..ci sa mi to oplati aj na bezne vozenie ci len na vikendove ked budem mat po vyplate :D :sos:
Používateľov profilový obrázok
Manta
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Re: manta 2.0

Príspevok od používateľa Manta »

ahoj, spotreba je normalna ako pri starom dvojlitry cize podla toho ako jej budes slapat na krk...normalne jazdenie je spotreba cca 8,5 litra ale spapa aj viac ked jej nakladas a vytacas motor...ale je lahsia ako bezne auto s dvojlitrom...co sa tyka udrzby tak ak je v poriadku a staras sa o nu tak je bezporuchova nakolko tam nie su ziadne snimace a ostatne zbytocne veci ktore by sa ti kazyli..daju sa na nu kupit bezne veci..plecharina sa zhana horsie, nova uz nie je okrem zadnych lemov a podbehov a prednej masky...ostatne veci len pouzite..ale dokazes si ju servisovat doma sam a je vyborny pristup ku vsetkemu...

ja na svojej jazdim od jari do jesene kazdy den do prace a z prace, cez zimu je odstavena a zazimovana aby ju sol nezozrala ale volakedy to bolo moje jedine auto a jazdil som s nou celorocne vsade a aj na snehu...
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
janci90
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 15 Mar 2013, 13:00
Auto: Tigra A

Príspevok od používateľa janci90 »

jaaj..no diki ;)...pytam sa aj na tu spotrebu len zato bo ta co chcem kupit tak je 4 rchlostna :D...ta 5ta rychlost by sa jej asi zisla :D
Manta
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Manta »

a ktoru chces kupit? Prezradis?..4kvalt nie je tiez zly, je dobre sprevodovany ale po case tam mozes dat aj 5kvalt len budes musiet urobit mensie upravy potom :-)
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
mantaGTE
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Jan 2012, 21:40
Auto: Manta B

Príspevok od používateľa mantaGTE »

Súhlasím s už uvedenými faktami ale ešte jedno na margo v dnešnej dobe keď už manty sú vyše 30 rokov staré na bežné vozenie ja moju osobne nepoužívam. Keď ju kúpiš a dáš ju dokopy poprípade keď ju kúpiš v už dobrom stave ,bude ti ju časom ľúto používať v zime. Ja osobne tiež jazdím s mojou iba v lete keď je pekne.Na zimu,do blata,snehu,soli mám inú zver ;)
1978 manta B GTE 20E
1994 vw passat variant 1.9 Tdi
Ford Maverick 3.0 xlt V6 (na predaj)
Napísať odpoveď

Návrat na "ASCONA, COMMODORE, MONZA, MANTA, SENÁTOR, REKORD - VŠEOBECNE"