Opel astra GTC 1,6 turbo
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Mar 2013, 13:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Opel astra GTC 1,6 turbo
Prosím o radu ohľadom opel astra gtc 1,6 turbo 180 k.
veľmi rada by som si ju kúpila aké máte skúsenosti s týmto motorom a hlavne desí ma však tá spotreba aká je uvádzaná je naozaj taká vysoká??
veľmi rada by som si ju kúpila aké máte skúsenosti s týmto motorom a hlavne desí ma však tá spotreba aká je uvádzaná je naozaj taká vysoká??
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Nov 2011, 21:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Co sa tyka spotreby tychto turbo motorov, tak by sa dalo povedat, ze tieto motory zeru aj travu pri ceste. Mozno 1,6 bude brat o liter dva menej... Ak sa clovek snazi moze jazdit za 10-11l, raz sa mi podarilo v meste 9l ale obehovali ma aj cyklisti Ak sa jazdi sviznejsie nie je problem dosiahnut 20l Neskutocny rozsah spotreby... Nechapem vsak ludi ktorí si kupia benzin turbo a chcu aby jazdil za 7l
Opel Astra gtc 2.0 turbo (Z20LER)
- tuning-hifi
- Prezidento
- Dátum registrácie: 10 Dec 2009, 00:00
- Auto: Omega A
- Kontaktovať používateľa:
- lubo098
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Sep 2008, 16:46
- Auto: Iná značka
stale plati, ze z hovna bic neupleties.180 koni si nieco zozerie a je jedno ci ich vyrabas V6tkou alebo malym motorom s velkym turbom.
rozdiel moze byt len v trochu lepsej efektivite modernejsieho motora ale rozdiel 15 a viac percent to nebude.
za zabavu sa plati, ale existuje LPG
rozdiel moze byt len v trochu lepsej efektivite modernejsieho motora ale rozdiel 15 a viac percent to nebude.
za zabavu sa plati, ale existuje LPG
vectra a jeden pes uz je prec, ostala zena, dva psy pes a dcera...
- fabre
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
- Kontaktovať používateľa:
no napríklad títo šikovníčkovia to zvládli http://rtugroup.com/revolutionary-techn ... tic-engine
ale je pravda, že turbíny proste fungujú tak, že sa dá s nimi jazdiť aj za menej, ale keď jej osolíš, tak to môže vyletieť hore. preto fakt asi dať LPG a neriešiť aspoń to bláznenie nebude tak bolieť normálneho človeka, ktorému netečú bankovky z vodovodu
ale je pravda, že turbíny proste fungujú tak, že sa dá s nimi jazdiť aj za menej, ale keď jej osolíš, tak to môže vyletieť hore. preto fakt asi dať LPG a neriešiť aspoń to bláznenie nebude tak bolieť normálneho človeka, ktorému netečú bankovky z vodovodu
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Len poznámka k tomu pseudo adiabatickému motoru - minule som niekde čítal, že tam bude veľa problémov, z ktorých niektoré, predpokladá sa, nebudú s momentálnymi technológiami riešiteľné.
Navyše českí kolegovia preložili cez seba krivky výkonu a momentu a stalo sa to, že to nesedelo.
Navyše českí kolegovia preložili cez seba krivky výkonu a momentu a stalo sa to, že to nesedelo.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád