Aký máte názor na novú astru J 96 kw
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Feb 2013, 14:32
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Aký máte názor na novú astru J 96 kw
V Januári som objednal novú astru 96 kw vo výbave active avšak s doplnkovou výbavou akú má cosmo + xenóny a ledkové svetlá. Je to spoľahlivé auto či má niekto nejaké skúsenosti čiže plusy - mínusy?
- palix
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Feb 2008, 15:28
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa pýtať si sa mal predtým, ako si si objednal auto
. Čo ak by si sa teraz dozvedel, že to nie je dobré auto?
Ale pre spokojnosť... Čo tak chodím pár rokov po fórach Opel, tak sa mi javia tieto autá ako celkom spoľahlivé. Nie je to síce odpoveď na danú konkrétnu otázku, ale vo všeobecnosti to platí - hlavne akékoľvek nové auto je pomerne spoľahlivé. A hlavne vieme čiastočne ovplyvniť jeho stav v budúcnosti. U jazdeného človek nikdy nevie...
Moje ďalšie auto zrejme Opel už nebude, ale nie preto, žeby som nebol spokojný. Chcem ísť ďalej a skúsiť niečo iné - lepšie, auto, kde mi nikto nepovie s opovrhnutím "Ty máš Opel?". Ja s radosťou odpovedám - no a čo, je to porovnateľné auto so Škodou a VW, lepšie ako Renault a Citroen
. Opel ale nie je až taký výnimočný, aby som pri ňom na silu ostal.

Ale pre spokojnosť... Čo tak chodím pár rokov po fórach Opel, tak sa mi javia tieto autá ako celkom spoľahlivé. Nie je to síce odpoveď na danú konkrétnu otázku, ale vo všeobecnosti to platí - hlavne akékoľvek nové auto je pomerne spoľahlivé. A hlavne vieme čiastočne ovplyvniť jeho stav v budúcnosti. U jazdeného človek nikdy nevie...
Moje ďalšie auto zrejme Opel už nebude, ale nie preto, žeby som nebol spokojný. Chcem ísť ďalej a skúsiť niečo iné - lepšie, auto, kde mi nikto nepovie s opovrhnutím "Ty máš Opel?". Ja s radosťou odpovedám - no a čo, je to porovnateľné auto so Škodou a VW, lepšie ako Renault a Citroen

Opel Astra G, r.v. 2007
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Feb 2013, 14:32
- Auto: !! Zmeň si model auta !!