Aký máte názor na novú astru J 96 kw

Moderátori: bukelo, buci_vectra

26miso1986
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 04 Feb 2013, 14:32
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Aký máte názor na novú astru J 96 kw

Príspevok od používateľa 26miso1986 »

V Januári som objednal novú astru 96 kw vo výbave active avšak s doplnkovou výbavou akú má cosmo + xenóny a ledkové svetlá. Je to spoľahlivé auto či má niekto nejaké skúsenosti čiže plusy - mínusy?
Používateľov profilový obrázok
palix
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Feb 2008, 15:28
Auto: Astra G
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa palix »

Podľa mňa pýtať si sa mal predtým, ako si si objednal auto :). Čo ak by si sa teraz dozvedel, že to nie je dobré auto?
Ale pre spokojnosť... Čo tak chodím pár rokov po fórach Opel, tak sa mi javia tieto autá ako celkom spoľahlivé. Nie je to síce odpoveď na danú konkrétnu otázku, ale vo všeobecnosti to platí - hlavne akékoľvek nové auto je pomerne spoľahlivé. A hlavne vieme čiastočne ovplyvniť jeho stav v budúcnosti. U jazdeného človek nikdy nevie...
Moje ďalšie auto zrejme Opel už nebude, ale nie preto, žeby som nebol spokojný. Chcem ísť ďalej a skúsiť niečo iné - lepšie, auto, kde mi nikto nepovie s opovrhnutím "Ty máš Opel?". Ja s radosťou odpovedám - no a čo, je to porovnateľné auto so Škodou a VW, lepšie ako Renault a Citroen ;). Opel ale nie je až taký výnimočný, aby som pri ňom na silu ostal.
Opel Astra G, r.v. 2007
26miso1986
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 04 Feb 2013, 14:32
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa 26miso1986 »

ďakujem za odpoveď. No ja som auto musel objednať z dôvodu že som začiatkom januára predal octaviu a musel som objednať auto. Aj ja som počul len v dobrom o astre ale tak lepšie je mať istotu ak mi to aj niekto iný potvrdí. :D
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - VŠEOBECNE"