rozobranie palubovky
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Mar 2008, 15:49
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
rozobranie palubovky
chalani mam taku otazku ak by som chcel vymenit podsvietenie palubovky ci sa mi tam nahodou nieco nepokasle ked len poodpajam kable a znova ich popripajam lebo v nedelu som skusal rozobrat digi klimu lebo mi nesvietil display ukazujuci teplotu no chybal mi srobovak tak som to siel spet poskladat a teraz mi nesvieti ani ten druhy display tak neviem teraz ci som tam nieco nepokazil co by som nemal kedze som len jeden kabel odpojil a zapojil mozno uz odisla aj druha ziarovka no to sa mi moc nezda ved som s tym nic nerobil?
macil napísal:Stredový panel nemá nič spoločné s airbagmi. Predpokladám, že všetko to robíš pri vypnutom zapaľovaní.
vystrelovat asi nebudu.
ale kontrolka ABG je v pristrojovke.
ak je odpojena, zapne sa zapalovanie, RJ airbagu to zisti a zapamata a moze ostat svietit chyba - aj po zapojeni pristrojovky
-
- Bronzový užívateľ
tiez pravda vectra B 1.8 2002 ale chcel by som dat vsetko na modro je tu dost o tom pisane a aj foto nie je zle ale neviem ohladom tohto tych chyb ci mi zostanu svietit kedze vsetko budem robit pri odpojenom aute pre istotu odpijim aj bateriu a potom ked to poskladam tak ako to ma byt ci mi bude svietit nejaka chyba?a ozaj ked uz to niekto ma funguje mu aj nastavovanie jasu?
nastavovanie jasu nefunguje tak, ako ma.
ked je nastavene, aby bol vysoky jas, tak LED-ky svietia dobre (rovnako ako ziarovky)
ked nastavis nizky jas, tak LED-ky svieta vyrazne silnejsie, ako by svietili ziarovky
inak povedane, jas LED-iek sa neda koleckom tak zmensit, ako u ziaroviek.
Niekomu to vadi a niekomu nie
ked je nastavene, aby bol vysoky jas, tak LED-ky svietia dobre (rovnako ako ziarovky)
ked nastavis nizky jas, tak LED-ky svieta vyrazne silnejsie, ako by svietili ziarovky
inak povedane, jas LED-iek sa neda koleckom tak zmensit, ako u ziaroviek.
Niekomu to vadi a niekomu nie
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
Pekne si tam hod napr cervene ziarovky a mas to super poznam par vebe co ich maju a je to pekne, A pozor na ABG ak ti uz nahodou svietia tak ti to vypnem ak chces
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
- Bronzový užívateľ
no to je dobre vediet ze by si mi to vypol potom sa ozviem.inak este takato otazka ak to uz niekto robil a daval tam diody tak musel davat na kazdu diodu zvlast rezistor alebo staci napr. na celu palubovku len jeden?ja som este nevidel vobec schemu ale ak by to cele podsvietenie co sa zapina napr. so svetlamy tak na to by snad stacil len jeden odpor ci sa mylim?
- Teo
- Strieborný užívateľ
Kazda dioda svoj! ale z diodami mas moc bodove svetlo a nieje to ´pekne
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Okt 2007, 16:34
neviem co je pekne pre koho ,ale ja som si teraz menil podsvetenie a mam ho cervene ....mas led-diody ale aj rozptylky a tie mas rozne ...ja mam 140 stupnove rozptylky a je to pecka a ohladom regulacie svietovosti maly rozdiel....a pravdu povediac sem tam som zapol zapalovanie bez palubovky a je to bez chyby ,cize macil pisal pravdu ze abg s tym nema nic spolocne...ziadne obavy ,pusti sa do toho ,hlavne pevne nervy a klud pri demontazi a pamätaj si vsetko pri demontazi aby si to dal na spravne miesto..vsetko ti musi sadnut : po nasom " jak ric na budar "
-
- Bronzový užívateľ
dik za povzbudenie a ty si tam daval ako odpor?na kazdu rozptilku zvlast alebo si dal len na kazdy obvod?ja si teoreticky myslim ze by sa to malo dat neviem lepsie by som vedel kebyze vydim schemu ale aj na to bude cas a inak ta rozptilka co stoji lebo tusim tie diody cervene tusim stoja okolo 6 sk a modre okolo 40 sk ale neviem to presne
- Teo
- Strieborný užívateľ
tak tak ku kazdej odpor...
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- Teo
- Strieborný užívateľ
myslis tu gumku co je natiahnuta na skle?
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk