Co pytat za vectra b 2.0 di16v combi, r.v.2000 ?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
icerowicz
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2007, 21:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Co pytat za vectra b 2.0 di16v combi, r.v.2000 ?
Na upresnenie , je to dovezeny taxik z nemecka, momentalne ma 255 000 km, ( original, ziadne stahovanie ) vybava okna v elektrike, koza, abs, manual klima - uz nefunkcna, 6 airbagov. Nove tlmice, ulozenia tlmicov, predne tyce riadenia, zhavice, cerpadlo - repas so zarukou od Bennet cars, nove hadicky, tesnenia pod vstrekmi, Interier - trocha roztrhnute sedadlo sofera. Autoradio car500 na cd. Inac slape ako hodinky. Pouzivali sme to na firemne ucely. Je prihlasena na slovensku 5 rokov ( doviezol som ju sam a vacsinou som na nej jazdil len ja ). Kedze tohto roku ideme brat 2 nove auta na firmu, tak vectra a renault megane pojde prec.
Otazka je, za kolko to mozem predat. Mam pytat aspon 100 000 ? Alebo menej ? Ide o to, aby sla prec za neaky rozumny cas - par mesiacov, pretoze netuzim mat auto vystavene v bazari rok a potom to predat za 80 000. To mozem rovno teraz a aspon budem mat peniaze.
Vopred vdaka za nazor.
Otazka je, za kolko to mozem predat. Mam pytat aspon 100 000 ? Alebo menej ? Ide o to, aby sla prec za neaky rozumny cas - par mesiacov, pretoze netuzim mat auto vystavene v bazari rok a potom to predat za 80 000. To mozem rovno teraz a aspon budem mat peniaze.
Vopred vdaka za nazor.
- scorpi4
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27
chlapi, vratte sa obaja na zem, a kludne si klknite,kolko stoji v priemere take auto s takymi km na autobazar.sk....myslim,ze tych 80 tis je na hrane....je to osemrocne auto,ma spustu km, a to,ci si kupovl auto s original km,tiez by som nedal ruku do ohna...takze myslim,ze ta cena by tomu mala zodpovedat...zial,je pravdou,ze vsetko to,co si menil, i nikto nezaplati,su to prevadzkove naklady...takze je to fajn,ze je to vymenene,ale proste to nezaplati nikto..ale je mozne,ze sa mylim.... 
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
-
icerowicz
- Nový užívateľ

no, akoze.... mne je jedno co do neho islo, islo to z firemnych nie z mojich. Jednoducho, nove auto dostanem, ked sa zbavim tohto. Takze ak by mal niekto zaujem.... som otvoreny ponukam, teoreticky by sla mozno aj neaka vymena, ale len za nieco benzinove s malym obsahom ( do 1,6 ).scorpi4 napísal:chlapi, vratte sa obaja na zem, a kludne si klknite,kolko stoji v priemere take auto s takymi km na autobazar.sk....myslim,ze tych 80 tis je na hrane....je to osemrocne auto,ma spustu km, a to,ci si kupovl auto s original km,tiez by som nedal ruku do ohna...takze myslim,ze ta cena by tomu mala zodpovedat...zial,je pravdou,ze vsetko to,co si menil, i nikto nezaplati,su to prevadzkove naklady...takze je to fajn,ze je to vymenene,ale proste to nezaplati nikto..ale je mozne,ze sa mylim....
-
iurai
urobime dobry kseft. dam ti benzinovu vectru 11-rocnu v skoro plnej vybave a doplatim 160.icerowicz napísal: no, akoze.... mne je jedno co do neho islo, islo to z firemnych nie z mojich. Jednoducho, nove auto dostanem, ked sa zbavim tohto. Takze ak by mal niekto zaujem.... som otvoreny ponukam, teoreticky by sla mozno aj neaka vymena, ale len za nieco benzinove s malym obsahom ( do 1,6 ).
teraz vazne. taky taxik dokaze za 3 roky najazdit 200 tkm. takze mnohy kupec bude pochybovat o pravosti kilometrov. najma, ked rozozna varovnu farbu nemeckeho taxika.
ale nezaujima nas nazor priemerneho kupca, co si to nekupi, ale toho konkretneho kupca, co to kupi.
takze ak je auto v bezchybnom stave, tak cenu by som videl medzi 100 a 130.
chvilku si (na bajneho princa) pockas, budes ho musiet presvedcit o pravosti kilometrov a nesmie mu vadit, ze je to ex taxi
ano, mozno bude zo zapadneho slovenska
a samozrejmostou je funkcna klima !!!
-
icerowicz
- Nový užívateľ

Cau, no... vieme sa dohodnut. Poslal som ti spravu aj so svojim tel. cislom.iurai napísal:urobime dobry kseft. dam ti benzinovu vectru 11-rocnu v skoro plnej vybave a doplatim 160.icerowicz napísal: no, akoze.... mne je jedno co do neho islo, islo to z firemnych nie z mojich. Jednoducho, nove auto dostanem, ked sa zbavim tohto. Takze ak by mal niekto zaujem.... som otvoreny ponukam, teoreticky by sla mozno aj neaka vymena, ale len za nieco benzinove s malym obsahom ( do 1,6 ).
teraz vazne. taky taxik dokaze za 3 roky najazdit 200 tkm. takze mnohy kupec bude pochybovat o pravosti kilometrov. najma, ked rozozna varovnu farbu nemeckeho taxika.
ale nezaujima nas nazor priemerneho kupca, co si to nekupi, ale toho konkretneho kupca, co to kupi.
takze ak je auto v bezchybnom stave, tak cenu by som videl medzi 100 a 130.
chvilku si (na bajneho princa) pockas, budes ho musiet presvedcit o pravosti kilometrov a nesmie mu vadit, ze je to ex taxi
ano, mozno bude zo zapadneho slovenska
a samozrejmostou je funkcna klima !!!