kompletne podsvietenie interieru vozidla a vyhlaska
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Sparcly
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Aug 2012, 13:35
- Auto: Astra G
kompletne podsvietenie interieru vozidla a vyhlaska
zdravim
momentalne mam podsvietene pedaly pri vodicovi a priestor pre spolujazdca . A moja otazka znie ..ci si mozem v interieri podsvietit aj zadne casty sedadiel a aj vnutro kufra, pripadne aj stredovy panel .
Vsetko tak ,,aby mna ako vodica a spolujazdcoch neoslnovalo .
Je to legalne ?
momentalne mam podsvietene pedaly pri vodicovi a priestor pre spolujazdca . A moja otazka znie ..ci si mozem v interieri podsvietit aj zadne casty sedadiel a aj vnutro kufra, pripadne aj stredovy panel .
Je to legalne ?
- AReYco
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
ja si myslím, že toto vyhláška bližšie nešpecifikuje, takže si môžeš dať pod nohy aj sviečky zo stromčeka. Pokým to svetlo nebude vidieť z vonku tak farbu aj časť kde si to dáš nemusíš riešiť.
Treba pozrieť vyhlášku. Ja keď som kedysi pozeral farby a umiestnenie svetiel na aute, špz a podsvietenie podvozku, tak na interiér som tam nenašiel nič. Neviem ale asi by to bolo hlúpe toto riešiť vyhláškou a prikazovať čo môže a čo nemôže byť podsvietené v interiéry.
Feel free
Treba pozrieť vyhlášku. Ja keď som kedysi pozeral farby a umiestnenie svetiel na aute, špz a podsvietenie podvozku, tak na interiér som tam nenašiel nič. Neviem ale asi by to bolo hlúpe toto riešiť vyhláškou a prikazovať čo môže a čo nemôže byť podsvietené v interiéry.
Feel free
- tuning-hifi
- Prezidento
- Dátum registrácie: 10 Dec 2009, 00:00
- Auto: Omega A
ja mma vysvietenu Corsu ako vianocny stromcek, mal som aj omegu a nikdy mi nik na to nic nepovedal.. a to na corse sa mi zrkadli podlaha ako slak..
Drobcek2 - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat
Evolution II - Opel Omega B limuzina 2,5 V6 manual
Srsen - Opel Corsa A 1,2
Krumplik - Opel Corsa B 1,2
Black Night - Opel Vectra B 1,8 16v
Maco - Mitsubishi Pajero Wagon GLS 3.0 V6
Evolution II - Opel Omega B limuzina 2,5 V6 manual
Srsen - Opel Corsa A 1,2
Krumplik - Opel Corsa B 1,2
Black Night - Opel Vectra B 1,8 16v
Maco - Mitsubishi Pajero Wagon GLS 3.0 V6
Re: kompletne podsvietenie interieru vozidla a vyhlaska
prisne vzate nie je legalna ziadna takato uprava.Sparcly napísal:zdravim
Je to legalne ?
treba si nastudovat prislusne normy, ktorymi sa SR resp. EU riadi
ale preco by to mal niekto riesit, pokial to neoslnuje, alebo je to pocas jazdy vypnute ?
- Lubec
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Ak by som bol policajt, tak sa len opytam, kde a kto to montoval. A chcel by som vidiet certifikat a doklad o montazi. Preco? Lebo je to zasah do elektroinstalacie vozidla :huh:
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
Ešte k tej praotázke - je mnoho áut, kde je to takto podsvietené od výroby.Sparcly napísal:zdravim
Je to legalne ?
My to máme na Jaguári a na Multivane komplet podsvietené, ale svieti to iba počas otvorenia dverí.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- 24petusko
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
tak treba si uvedomit, ake mnozstvo svetla este dokaze navodit prijemnu atmosferu a ake uz kolotocarsku atmosferu
na toto neexistuje spravna odpoved, myslim si
urob si po svojom a uvidis ako sa k tomu budu stavat vsetky zlozky co do toho maju kecat
ja vidim najvacsi zadrhel pri kontrole STK
na toto neexistuje spravna odpoved, myslim si
urob si po svojom a uvidis ako sa k tomu budu stavat vsetky zlozky co do toho maju kecat
ja vidim najvacsi zadrhel pri kontrole STK
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
- Sparcly
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Aug 2012, 13:35
zdravim .. tak ja mam predne podsvietene spravene tak ,ze pichnem konektor do zapalovaca a sviety ,, vyberiem ho a nesviety nic. Ale zase mi tam teraz vadi ten kabel .
len ked v lete budem sa s tym hrat .. tak chcem spravit aj v zadu podsvietenie .
A ten spominany vypinac chcem spravit normalne niekde pod pristrojovku natrvalo . Asi budem napajat priamo od baterky cez poistku . ale to je otazka do buducna . (sused elektrikar ,tak mi poradi).
A mam blbu otazku chcem tu dat obrazok ale neviem ako , pls poradte mi .
len ked v lete budem sa s tym hrat .. tak chcem spravit aj v zadu podsvietenie .
A ten spominany vypinac chcem spravit normalne niekde pod pristrojovku natrvalo . Asi budem napajat priamo od baterky cez poistku . ale to je otazka do buducna . (sused elektrikar ,tak mi poradi).
- 24petusko
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
ten obrazok musi byt najprv niekde na nete zaveseny, nepridas ho sem priamo z kompu
ak ho budes mat niekde na nete ( imageshack, picasa apod... ), skopirujes jeho link a das ho medzi img tagy takto
[img]skopirovany%20link%20na%20obrazok[/img]
ak ho budes mat niekde na nete ( imageshack, picasa apod... ), skopirujes jeho link a das ho medzi img tagy takto
[img]skopirovany%20link%20na%20obrazok[/img]
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
- AReYco
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
Ja som mal tiež spravené podsvietenie tak, že som to mal na vypínač pri kolene celkom skrytý ani nikto nevedel, kde to je. Mal som to jednoducho napojené na zapaľovač.Sparcly napísal:zdravim .. tak ja mam predne podsvietene spravene tak ,ze pichnem konektor do zapalovaca a sviety ,, vyberiem ho a nesviety nic. Ale zase mi tam teraz vadi ten kabel .
Ja mám napojené osvetlenie nôh na hlavne svetlo co je na strope, a svieti mi ked nastupuje. a ked su otvorené dvere, nemal som s tym vobec ziadný problém. mam aj zvisné led pasy 25cm na osvetlenie interiéru modre zelené cervené biele, s 25cm napajacím káblom cena za kus 1.5€ poslem aj dobierkou.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
Re:
Toto je na mňa až príliš amatérske riešenie.Sparcly napísal:zdravim .. tak ja mam predne podsvietene spravene tak ,ze pichnem konektor do zapalovaca a sviety ,, vyberiem ho a nesviety nic. Ale zase mi tam teraz vadi ten kabel .
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád