Moje problemy nie su nejak strasne ale rad by som ich vyriesil. Ak mi niekto poradi s akymkolvek problemom budem veeelmi rad.
PROBLEM 1. Neda sa mi zamknut auto manualne klucikom (zamknu sa mi len dvere vodica a zvysok zostane odomknuty)
PROBLEM 2. Okno vodica sa sice da zatvorit, ale to okno sa vytlaca trosku nerovnomerne a tym padom sa neda zatvorit naraz kedze sa vracia spat. Moja otazka v tomto pripade znie ci je to nejak po rozobrati lahko nastavitelne(samozrejme nie lamou ako som ja co sa aut tyka:) alebo to mam nechat na servis?
PROBLEM 3. Zadny ostrekovac nejde. S tym ze ked sa snazim zaplavit vodou z ostrekovaca zadne okno po nejakej chvilke mi zacne striekat ostrekovac na predne okno. (je pravdepodobne ze je tam nieco zapchate vytvori sa podtlak a strieka predny? ci je tato uvaha totalna blbost?) Mal som to uz rozobrate ale iba odtial odkial to ma striekat. tam je to vsetko v pohode.
PROBLEM 4. Smerovka do prava niekedy nefrci v druhej polohe. blikne raz a tos vse. Ale vyhodim ju na dalsej zakrute a vsetko je ok.
PROBLEM 5. Neda sa nastartovat tak 1x z 15-20 s tym ze tam blika ta zlta kontrolka s tym "klucom krizom cez ikonku auta". Niekedy sa to stane aj 2x po sebe.
PROBLEM 6. Asi tak 5x od Jula mi neslo zapnut tempomat. Az po naslednom vynuti a nastartovani motora to frcalo.
PROBLEM 7. Zasuvka, resp zapalovac nezostavam po zatlaceni v tej polohe a treba ho tam drzat, aby sa to zahrialo. Myslite ze tam mozem kupit nejaku universal zasuvku z ebayu?
PROBLEM 8. Akym sposobom mozem prist na to kde je chyba ked nejde zadny reprak za vodicom?
No a kedysi davnejsie ked som to kupoval mi v opli povedali ze tam je niekde v pristrojovke maly prud ci co..
Mozno by som uvital niekoho kto by mi urobil kompletny check, nech jazdim bez obav..
Ale inak more than happy. 10 000km za nami a nedoliata ani kvapka oleja a ani ziadne ine naklady okrem tycky stabilizatora a 750l benzinu
Vopred dakujem za akukolvek pomoc.