SKAPAL MI MOTOR-VECTRA C GTS 2004...HELP
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Michelin888
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Jan 2010, 15:14
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
SKAPAL MI MOTOR-VECTRA C GTS 2004...HELP
Dnes som vyšiel autom do mesta...cca po 15 km cesty som šiel hore kopcom...pridal som na kopci so zaradenou štvorkou a auto začalo zrazu cukať...hore na kopci mi zasvietil tlak oleja a auto mi zdochlo...skušal som ho 2-3 krat naštartovat no ani cuk-nič...za 15 min došla odtahovka a autičko papa...čo sa mohlo stat...poprosil by som Vás o radu...mam VECTRU C GTS 2004 125PS(chip150PS)-214 000 km...bojim sa že skapalo čerpadlo,lebo som mal pocit akoby už vobec natlačilo naftu do motora...HELP
-
jony5
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Jan 2008, 15:44
- Auto: Nemám auto
zozen si motor a ten tam daj , na tento potom pozres , ze co je zle a dobre veci rozpredas . v prispevku vo vlakne pises o hlucnosti motora mozno to cerpadlo ale ci sa ma vtedy zvysit hlucnost motora si nie som isty . hlucnost motora zvysuje aj derave potrubie vyfuku . neviem ako sa prejavuje pridretie cerpadla mozno to vydavalo ten zvuk a uz ho mozes pochovat .
Vectra Caravan 3,0 cdti - ex
2x Vectra B 1x - 2,0 dti , 2x - 2,2 dti - ex
-
Michelin888
- Nový užívateľ

-
Michelin888
- Nový užívateľ

-
Michelin888
- Nový užívateľ

...dnes som bral auto zo servisu...mal som zavzdušneny palivový systém...počitač ukazal poruchu čerpadla...vraj mam natankovat aspon pol nadrže a pridat do nafty aditíva na prečistenie trisiek a prostriedok proti kryštálikom vody v nafte...mam na tom jazdit a potom sa uvidí, či opat nezačne robit čerpadlo problém...čiže možem zase ostat niekde vysieť a čakať na odtahovku ...mam pocit,že si asi musim zhanat nové čerpadlo...neviete niekto o nejakom za dobru cenu?...vdaka
-
Michelin888
- Nový užívateľ

-
jony5
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Jan 2008, 15:44
- Auto: Nemám auto
Jasne , mam znameho mechanika , benzin pomoze rozlozit usadeniny v nadrzi ak tam su . Stalo sa mu to na ceste ked mal taku podobnu situaciu ako ty , sice mal vw motor ale problem bol v tom , ze mu nesla nafta a bolo take riesenie na rychlo . Doma potom dal do poriadku nadrz a mal tam bordelu .
Vectra Caravan 3,0 cdti - ex
- otravaga
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Dec 2011, 13:11
- Auto: Vectra C
mne sa stala podobna vec. musim vsak podotknut, ze na REZERVE. dojazd som mal cca 40km. s autom som normalne siel mestom, ked mi z nicoho nic zdochlo v kruhovom. asi na 7-8 krat startovania to naskocilo. nabehlo vsak v nudzovom rezime. isiel som natankovat, dal som plnu a ked som nastartoval na benzinke, tak to uz nastartovalo tak ako ma a auto islo normlane, bez nudzoveho rezimu. podobna zalezitost sa mi stala este raz, tiez na rezerve, ked som parkoval v kopci. spravilo to to iste ako som uz pisal. po natankovani zase ok. prvy krat som s tym bol aj na diagnostike a pisalo to len nejake problemy s tlakom paliva. Odvtedy na rezerve nejazdim ak nemusim.
-
Michelin888
- Nový užívateľ

-
Michelin888
- Nový užívateľ