Pomoc pri kúpe...
Moderátori: buci_vectra, franticek6
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Nov 2012, 20:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Pomoc pri kúpe...
Čaute....Chcel by som si kúpiť Zafu 1.9 CDTI / 110 kW (1910 ccm, Diesel) r.v.2006 v plnej výbave a potreboval by som pomoc,či je to dobrý motor a či nieje hlavne kazivý....A na čo si mám dať pozor pri kúpe...
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
kazia sa výrive klapky, trápi EGr ventil, alternátor a DPF filter. Inak motor je bezproblémový Použi funkciu hľadať (hore vlavo) a máš popísané veľa o kúpe auta s týmto motorom
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Nov 2012, 20:15
tak to si ma potešil trošku,len aby všetko klapalo ako má.....Díky za info..... a čo by sa stalo,keby si sa na to pozrel keď budeš mať čas,aby som sa neokabatil ??? zdá sa mi to nejaké lacné,na tú výbavu...však pozri...http://www.aaaauto.sk/sk/opel-zafira/ca ... &model=390#
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
zabudol som ešte na dvojhmotový zotrvačník
To auto na fotkách nevyzerá zle, skutočnosť môže byť iná, hlavne v prípade tejto spoločnosti ( skúsenosti iných). Pre porovnanie na nete je kopa týchto áut, záleží čo chceš a koľko mieniš - môžeš dať.
To auto na fotkách nevyzerá zle, skutočnosť môže byť iná, hlavne v prípade tejto spoločnosti ( skúsenosti iných). Pre porovnanie na nete je kopa týchto áut, záleží čo chceš a koľko mieniš - môžeš dať.
- swabel
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Bydlisko alt: Levoča
- Kontaktovať používateľa:
Daj dole vrchny kryt motora a pozri sa na virive klapky a ich tiahlo, co nie je odpadnute.
Tie kilometre na Zafire urcite budu prave
Tie kilometre na Zafire urcite budu prave
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
- starec
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Máj 2007, 18:54
Pozri sem a porozmýšľaj - vlastná skúsenosť !!!!!Glaxo napísal:tak to si ma potešil trošku,len aby všetko klapalo ako má.....Díky za info..... a čo by sa stalo,keby si sa na to pozrel keď budeš mať čas,aby som sa neokabatil ??? zdá sa mi to nejaké lacné,na tú výbavu...však pozri...http://www.aaaauto.sk/sk/opel-zafira/ca ... &model=390#
http://www.porada.sk/t146383-autobazar-aaa-auto.html
Keď chceš vedieť čo je drina kúp si kolo UK-rajina
Vauxhall ZAFIRA 1.8i 16v Desing 140 PS / 103 KW 2007
OPEL ZAFIRA 2.0 DTi 16v Comfort 2001
Lada 2105 1600S/1975 karburátor ( 27 rok.)
Vauxhall ZAFIRA 1.8i 16v Desing 140 PS / 103 KW 2007
OPEL ZAFIRA 2.0 DTi 16v Comfort 2001
Lada 2105 1600S/1975 karburátor ( 27 rok.)
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
budeš musieť asi dať dajakú kauciu. Popozeraj autobazar.eu, bazos.sk sú tam pekné kúsky
- franticek6
- Moderátor
- Dátum registrácie: 09 Máj 2007, 18:23
- Auto: Zafira A
- Bydlisko alt: Liptovské Sliače
skús ešte Autovia.sk
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
http://www.nakupujsk.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
nie som na fejsbúku
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
Tú som nedával, lebo sú tam zvyčajne kúsok drahšie autá
- EsTo
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 31 Júl 2007, 13:56
- Auto: Omega B
- Bydlisko alt: Brno
AAA autu sa radšej vyhýbaj...
Opel Omega B+ 2001 2.6V6 Sport 132kW Y26SE LPG
Opel Astra F 1995 1.7TD Isuzu 60kW -ex
Opel Calibra A 1992 2.0i Turbo 4x4 150kW C20LET - na jar na predaj
Opel Sintra 1999 2.2 DTi 85kW X22DTH
Junge Hase auf vier Rädern....Nehovor hopla, pokým nemáš Opla
Opel Astra F 1995 1.7TD Isuzu 60kW -ex
Opel Calibra A 1992 2.0i Turbo 4x4 150kW C20LET - na jar na predaj
Opel Sintra 1999 2.2 DTi 85kW X22DTH
Junge Hase auf vier Rädern....Nehovor hopla, pokým nemáš Opla
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Prečo?
Len treba byť opatrný ako pri kúpe na inzerát.
Preveriť pôvod vozidla a technický stav - a hlavne, uvedomiť si, že kúpou padá akákoľvek záruka bazáru!
Ja som od nich kúpil už viacero áut a jasné, objavili sa závady, ale bol som s tým zmierený.
Ani by mi nenapadlo ísť reklamovať, iba by som sa nahneval.
Ich auto viac nezaujíma, akonáhle majú peniaze.
Aj preto mám s nimi dobré vzťahy, ja viem, že sú beťári, oni vedia, že ja to viem, je to ok.
A treba si stále opakovať:
"Do bazáru reklamovať nepôjdem, nech sa stane čokoľvek, je to strata času."
A ešte toto:
"Kilometre sú možno stočené, som si toho vedomý a nebudem sa preto trápiť."
A ešte niečo: treba ich zjednávať, vytlačiť z nich pneu na zimu, gpsku a pod.
Dá sa to. Len počítaj s takými 3-4 hodinami, počas ktorých budú telefonovať (akože) časkému šéfovi, potom za Tebou príde riaditeľ AAA, ale Ty budeš neoblomný, vezmi si knihu a čítaj si zatiaľ.
Úplne v kľude opakuj svoje požiadavky.
Potom pôjdeš k veľmi milému ríďovi do kancelárie, možno dostaneš aj kávu a dozvieš sa, že auto doviezli práve včera a preto nemôžu dať zľavu...
Odíď.
Ochvíľu tel. Tu AAA, máte ešte záujem? Áno. Tak my vám dáme zľavu
Servisku neočakávaj, aj keď o nej píšu.
Ak budeš moc tlačiť, dostaneš ju, ale bude falošná.
Žiadaj novú STK a EK - majú spriaznené firmy, ktoré im to dajú bez všetkého aj bez auta, ale pre Teba to bude výhoda.
Ďalej - dôležité!
Keď AAA vykupuje auto, robí detailnú prehliadku, ale fakt detailnú s podrobným záznamom!
Žiadaj nahliadnuť do tohto záznamu, je tam skoro všetko
Ak Ti to neumožnia, nájdi si iné auto.
Len treba byť opatrný ako pri kúpe na inzerát.
Preveriť pôvod vozidla a technický stav - a hlavne, uvedomiť si, že kúpou padá akákoľvek záruka bazáru!
Ja som od nich kúpil už viacero áut a jasné, objavili sa závady, ale bol som s tým zmierený.
Ani by mi nenapadlo ísť reklamovať, iba by som sa nahneval.
Ich auto viac nezaujíma, akonáhle majú peniaze.
Aj preto mám s nimi dobré vzťahy, ja viem, že sú beťári, oni vedia, že ja to viem, je to ok.
A treba si stále opakovať:
"Do bazáru reklamovať nepôjdem, nech sa stane čokoľvek, je to strata času."
A ešte toto:
"Kilometre sú možno stočené, som si toho vedomý a nebudem sa preto trápiť."
A ešte niečo: treba ich zjednávať, vytlačiť z nich pneu na zimu, gpsku a pod.
Dá sa to. Len počítaj s takými 3-4 hodinami, počas ktorých budú telefonovať (akože) časkému šéfovi, potom za Tebou príde riaditeľ AAA, ale Ty budeš neoblomný, vezmi si knihu a čítaj si zatiaľ.
Úplne v kľude opakuj svoje požiadavky.
Potom pôjdeš k veľmi milému ríďovi do kancelárie, možno dostaneš aj kávu a dozvieš sa, že auto doviezli práve včera a preto nemôžu dať zľavu...
Odíď.
Ochvíľu tel. Tu AAA, máte ešte záujem? Áno. Tak my vám dáme zľavu
Servisku neočakávaj, aj keď o nej píšu.
Ak budeš moc tlačiť, dostaneš ju, ale bude falošná.
Žiadaj novú STK a EK - majú spriaznené firmy, ktoré im to dajú bez všetkého aj bez auta, ale pre Teba to bude výhoda.
Ďalej - dôležité!
Keď AAA vykupuje auto, robí detailnú prehliadku, ale fakt detailnú s podrobným záznamom!
Žiadaj nahliadnuť do tohto záznamu, je tam skoro všetko
Ak Ti to neumožnia, nájdi si iné auto.
Naposledy upravil/-a Kajo v 01 Dec 2012, 22:07, upravené celkom 2 krát.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- franticek6
- Moderátor
- Dátum registrácie: 09 Máj 2007, 18:23
- Bydlisko alt: Liptovské Sliače
Kajo nenadávať [-X
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
- lesi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Feb 2008, 22:57
- Auto: Zafira Tourer
Naposledy upravil/-a lesi v 08 Júl 2017, 21:50, upravené celkom 1 krát.
Opel Zafira Tourer 2,0 CDTi Cosmo r.v. 13
Opel Astra H 1,4 Enjoy r.v. 04
Opel Zafira B 1,9 CDTi Enjoy r.v. 05-ex
Opel Vivaro Life Westfalia 2.5 CDTi r.v. 07-ex
Opel Zafira A 1.6 16 V Elegance r.v. 99-ex
Fiat Marea Weekend 1.6 16 V LX r.v. 97-ex
Opel Astra H 1,4 Enjoy r.v. 04
Opel Zafira B 1,9 CDTi Enjoy r.v. 05-ex
Opel Vivaro Life Westfalia 2.5 CDTi r.v. 07-ex
Opel Zafira A 1.6 16 V Elegance r.v. 99-ex
Fiat Marea Weekend 1.6 16 V LX r.v. 97-ex
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Nov 2012, 19:20
- Auto: Zafira B
AAA
Ja Ti poviem osobnú skúsenosť s touto dokonalou firmou,. Za posledné 2 roky som tam jedno auto kúpil (Kiu Sorento) a 3 predal(Kiu Sorento, Octaviu 1,9tdi slx, Citroen C5). Nakoľko viem v akom stave som im auta predal, tak som si povedal že už v živote od nich auto nekúpim.
Octavia - mierne som ju v chorvátsku nabúral (ulomené úchyty na svetle, polámané plasty pod predným naraznikom, nelicovala predná kapota, brzdové kotúče a doštičky úplne zodraté, problém so stieračom, defekt - oni ani neboli schopný to opraviť a predali auto s troma elektrónmi a jedným plechačom)
firemnú C5 aj keď bola iba 4 ročná ale mala už 270tis km, plná výbava - a auto každý mesiac v servise.
Takže už nikdy viac kúpa auta v AAA - predražená cena a nízka kvalita!!!
Octavia - mierne som ju v chorvátsku nabúral (ulomené úchyty na svetle, polámané plasty pod predným naraznikom, nelicovala predná kapota, brzdové kotúče a doštičky úplne zodraté, problém so stieračom, defekt - oni ani neboli schopný to opraviť a predali auto s troma elektrónmi a jedným plechačom)
firemnú C5 aj keď bola iba 4 ročná ale mala už 270tis km, plná výbava - a auto každý mesiac v servise.
Takže už nikdy viac kúpa auta v AAA - predražená cena a nízka kvalita!!!
- tvk
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Dec 2012, 21:33
Ahojte,
moja prvá návšteva,ale už som to tu trošku preštudoval.
Idem kúpiť Zafiru (teda žena chce naké auto a ja som rozhodol že toto) staršiu od r.2000 diesel. A kedže som veľa nevičítal o kúpe pri tých starších,tak sa spýtam na čo by som si mal dať pozor pri kúpe.
http://autobazar.autovia.sk/opel-zafira ... m5-1226976
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3324943
Reči okolo skutočných km sú mi jasné,aj som sa dočítal že to nikde nezistím.
Na tú modrú sa bol pozrieť pozrieť kamoš z MT a majitel bazáru že bol celkom neochotný.Auto nešlo naštartovať na svoju byterku,ani na štartovací vozík.To druhé je tiež dovezené tento rok,ale auto je v prevádzke.
Tak ak má niekto neaké skúsenosti,rád sa u vás priučím niečo nové.
Vďaka
moja prvá návšteva,ale už som to tu trošku preštudoval.
Idem kúpiť Zafiru (teda žena chce naké auto a ja som rozhodol že toto) staršiu od r.2000 diesel. A kedže som veľa nevičítal o kúpe pri tých starších,tak sa spýtam na čo by som si mal dať pozor pri kúpe.
http://autobazar.autovia.sk/opel-zafira ... m5-1226976
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3324943
Reči okolo skutočných km sú mi jasné,aj som sa dočítal že to nikde nezistím.
Na tú modrú sa bol pozrieť pozrieť kamoš z MT a majitel bazáru že bol celkom neochotný.Auto nešlo naštartovať na svoju byterku,ani na štartovací vozík.To druhé je tiež dovezené tento rok,ale auto je v prevádzke.
Tak ak má niekto neaké skúsenosti,rád sa u vás priučím niečo nové.
Vďaka