poistka nezávislého kúrenia
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
sleepise
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Nov 2012, 11:55
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
poistka nezávislého kúrenia
Ahojte,
Mám Opel Vectra B 2.0DTL, r.v. 1999 - po facelifte. Obsahuje od Výroby nezávyslé kúrenie. Pred týžnňom sa my vypálila žiarovka Airbagu na prístrojovej doske a odvtedy sa nezapne nezávyslé kúrenie. Ak auto napichnem na diagnostiku tak žiadna chyba sa neobjavý v súvyslosti s týmto nezávyslím kúrením. Ak zapnem bufik cez diagnostiku tak naskočí a pekne ohrieva. Žiarovka v prístrojovke je už vymenená a funguje ako má.
Mám Opel Vectra B 2.0DTL, r.v. 1999 - po facelifte. Obsahuje od Výroby nezávyslé kúrenie. Pred týžnňom sa my vypálila žiarovka Airbagu na prístrojovej doske a odvtedy sa nezapne nezávyslé kúrenie. Ak auto napichnem na diagnostiku tak žiadna chyba sa neobjavý v súvyslosti s týmto nezávyslím kúrením. Ak zapnem bufik cez diagnostiku tak naskočí a pekne ohrieva. Žiarovka v prístrojovke je už vymenená a funguje ako má.
Opel vectra b 2.0dtl
-
sleepise
- Nový užívateľ

Ahoj.iurai napísal:poistka 28 a 38.
mozno mas vadny spinac teploty vzduchu pri vzduchovom filtri
Poistky som prekontroloval - su v poriadku
co sa tyka toho spinaca....
Na vnutornom displeji dobre zobrazuje teplotu vonkajsieho vzduchu a aj rucicka na teplomery motora funguje tak ako ma.
Takize neviem kde je chyba.
Snimac pri vzduchovom filtry /predpokladam ze nie pri pelovom/ je v poriadku.
Máš nejakú inú radu v rukáve?
ďakujem
Opel vectra b 2.0dtl
-
iurai
-
iurai
-
sleepise
- Nový užívateľ

ahoj, tak spinac som odpojil, naprazdno bolo na kontaktoch 12,3V.iurai napísal:skus otvorit klapku, cez ktoru sa ide k pelovemu filtru.
myslim, ze sa dostanes aj k spinacu.
ten spinac zopne kontakty pri teplote mensej ako ... zabudol som. mozno 5 stupnov ?
Namiesto spinača som dal káblik, naštartoval som auto a nič sa neudialo. Hodnota napätia bola zhodna.
Skušal som prepipnuť ten spinač a ukazoval nekonecny odpor /akoby otvoreny spinac/
Spínač bol napravo od peloveho filtra /maly kovovy valcek s dvoma kontaktami./ Nemáš ešte nejaký nápad?
Opel vectra b 2.0dtl
-
iurai
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
potrebná diagnostika Tech2 alebo GM Mdi
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***