Súťaže
Moderátor: macil
- AReYco
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
Súťaže
Zdravím páni, mám otázočku ohľadom nejakých súťaží?
Zorganizovať sútaž (respektíve vyhlásiť) nie je problém, ale aby to bola súťaž a aby sa doň zapojili aj niektorí lenivejší, malo by sa o niečo hrať. Napríklad na vwclub to majú tak, že výherca dostane tričko, prípadne druhé miesto nálepka a podobne.
Tam konkrétne sú súťaže o rôzne foto, napríklad pri západe slnka s vaším oplíkom. Niečo také by sa nedalo spraviť aj tu? Je to návrh....
Ak sa niekto pridá ku mne, budem rád...ak niekto povie nie, tak prosím aj o nejaký dôvod. Nemuselo by ísť o drahé ceny, len o súťaživosť.
Zorganizovať sútaž (respektíve vyhlásiť) nie je problém, ale aby to bola súťaž a aby sa doň zapojili aj niektorí lenivejší, malo by sa o niečo hrať. Napríklad na vwclub to majú tak, že výherca dostane tričko, prípadne druhé miesto nálepka a podobne.
Tam konkrétne sú súťaže o rôzne foto, napríklad pri západe slnka s vaším oplíkom. Niečo také by sa nedalo spraviť aj tu? Je to návrh....
Ak sa niekto pridá ku mne, budem rád...ak niekto povie nie, tak prosím aj o nejaký dôvod. Nemuselo by ísť o drahé ceny, len o súťaživosť.
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Tuším máš v tom hlasovaní niečo nedobre nastavené, lebo aspoň mne nejde hlasovať
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
az na tu dlzku hlasovania , prakticky si to hlasovanie hned aj "odpiskal"
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...