astra f škube po výmene rozvodov
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
bleer
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Okt 2011, 10:12
- Auto: Astra F
astra f škube po výmene rozvodov
1,4 44kw xnz, pri 162 tis km mi padli rozvody (menene po 85tis km), po výmene 1 sacieho ventilu a nasadení nových rozvodov mi auto štartuje, ide, ale trkoce ako traktor - hlavne do kopca, a pri nižších otáčkach auto škube, ide trhane akoby na tri valce - nutne je podradiť a zvyšovať otáčky, volal som mechanikovi čo to robil - ten spomínal 1000 vecí...nemal dakto podbný problém? diki za odpoveď
astra F 44kw
- AReYco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
Viezol som sa párkrát na Astre, ktorá bola po búračke. Klepotavý zvuk, vybrácie pri nižších otáčkach, takže su musel vždy podradiť a pri jemnom zošlapnutí plynového pedálu to dosť trhalo. No auto ide a dá sa na tom jazdiť, chalan to preto nemenil ani nedal pozerať. Teda som ti nepomohol, ale ma to napadlo, pretože sa to javí podobne
- mysiaq
- Moderátor

- Dátum registrácie: 06 Jún 2009, 07:51
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
no kedze sam nevies co bolo robene, ake boli chyby, co bolo opravovane, co bolo poskodene... my ti tazko pomozeme... od pocitaca ti nepomoze nikto lebo to co popisujes moze sposobovat mnozstvo chyb... treba ist na diagnostiku, kde ti clovek povie aka je chyba, treba vycitat live data... a este stale si nenapisal ci bola merana kopresia, ale asi ani to nevies... nuz treba dat auto niekomu kto sa tomu rozumie a aj ti to ukaze a vysvetli...