corsa c a radio grundig car 2002
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Feb 2009, 15:11
- Auto: Corsa C
corsa c a radio grundig car 2002
vie mi niekto povedat ci toto radio zobrazuje stanicu na info displayi? dakujem
-
- Pravidelný užívateľ
ano radio tam bolo ked som auto kupil ale chcel som zobrazovat na displayi, rds a aj CD.....preto vymena fuha OP com mam doma, poradis mi ako na to? este jedna vec ked otocim klucom v zapalovani radio sa hned zapne/teda svieti/, nemozem ani stlacit AS na zadanie kodu.....poradi niekto ako to vypnut? nech sa teda nezapina hned po otoceni kluca....
Naposledy upravil/-a dream7000 v 28 Jún 2012, 19:31, upravené celkom 1 krát.
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
:-k nemam ponatia ako na to ... nikdy som to nepotreboval.
To deaktivovanie automatickeho zapnutia radia sa da nastavit, ale az po korektnom zapnuti radia (teda po zadani kodu) - IGNI ON/OFF cez tlacitka 1 a 3, ktore pri vypnutom radiu potvrdis, a sucasne zapnes radio tlacitkom na zapnutie radia a drzis az sa na displeji neobjavi IGNI OFF - ako som pisal, toto spravis az po zadani kodu, resp. kedy sa ti nieco na displeji zobrazi..
To deaktivovanie automatickeho zapnutia radia sa da nastavit, ale az po korektnom zapnuti radia (teda po zadani kodu) - IGNI ON/OFF cez tlacitka 1 a 3, ktore pri vypnutom radiu potvrdis, a sucasne zapnes radio tlacitkom na zapnutie radia a drzis az sa na displeji neobjavi IGNI OFF - ako som pisal, toto spravis az po zadani kodu, resp. kedy sa ti nieco na displeji zobrazi..
Naposledy upravil/-a bukelo v 28 Jún 2012, 19:36, upravené celkom 1 krát.
-
- Pravidelný užívateľ
na to nereaguje, skusil som, iba na otocenie a vybratie klucika....no a ked kluc zapnem rozsvieti sa okolo tlacidla na zapnutie radio......kod zadat viem ibaze ako pisem....otocim klucik a radio svieti je zapnute takze aj ked stlacim AS a knoflik zapnutia nereaguje......je nastavene to automaticke zapnutie radia po otoceni kluca....preto nemam radio po otoceni kluca vypnute.....
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
No, mozno dobra sprava pre teba. V TISe som nieco nasiel ohladom zobrazovania textu z radia na displeji. Displej by mal zobrazovat v strednom riadku na Corse C max 8 znakov, avsak radio umoznuje zobrazenie aj 10 znakov (v inych typoch aut - asi Vectra, Omega, ...). Ak je radio nastavene na zobrazovanie 10 znakov, a tebe displej umoznuje len 8 znakove zobrazenie, tak displej nezobrazi nic. Treba to prepnut na 8 znakove zobrazenie. Tusim sa to robi tak, ze zapnes radio, pre istotu zapni aj zapalovanie, stlac a drz tlacitla 3 a 5 a drz chvilu (mozno kym nepipne), ak nezaberie, vyskusaj to iste s tlacidlami 2 a 6.
Docital som sa taktiez, ze displej je nakonfigurovany rovnako pre radia typu CAR 2002 az vyssie rady. Cize nic netreba naprogramovavat, ani povolovat.Takze ak ti to fungovalo na starom radiu (i ked bez RDS, kedze to radio nepodporuje), na novom musi tiez.
Docital som sa taktiez, ze displej je nakonfigurovany rovnako pre radia typu CAR 2002 az vyssie rady. Cize nic netreba naprogramovavat, ani povolovat.Takze ak ti to fungovalo na starom radiu (i ked bez RDS, kedze to radio nepodporuje), na novom musi tiez.
-
- Pravidelný užívateľ
no myslim ze to plati pre starsie radia /v tomto aute bolo len zakladne na kazetu a nezobrazovalo na TID nic, ma vlastny displayik/....pisal som z poliakmi a je tam maly zadrhel, u corsy C sa to da skontrolovat takto drzis stlacene tlacitka pri TID displayi /min 4s/ a sucasne zapnes kluc, zobrazi hodnotu bud 012 alebo XXX......pokial 012 je TID zablokovany na komunikaciu s radiom, pokial je tam XXX radio komunikuje.....skusal som aj cez OPcom je to presne tak mam tam 012, ale bohuzial polozka programovanie je v tomto kable nevysvietena, tudiz nefunkcna......ostava mi najst niekoho co to preprogramuje..... ale dik za pomoc
Naposledy upravil/-a dream7000 v 17 Júl 2012, 11:20, upravené celkom 1 krát.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Apr 2012, 19:05
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Takže som dnes dal do Corsy rádio Blaupunkt CAR 2003. Samozrejme som ho zapal a displej ani neblikol. Takže som kód a nastavenie staníc urobil naslepo. Rádio funguje perfektne, presne ako má, len ten displej nejde. Tak som sem nahliadol a hneď mi bolo všetko jasné. Pri naštartovanom aute som naraz stlačil tlačidlá pri displeji a vypísalo mi "012". Myslíte si, že s rádiom netreba nič robiť? Aby som sa zbytočne týmto smerom neuberal. Stačí sa zaoberať len tým displejom?
Opel Corsa-C 1,0 12V (2002)