Nefunkcny vnutorny okruh klimatizacie
Moderátori: dulo, buci_vectra
Nefunkcny vnutorny okruh klimatizacie
Zdravim, mam problem s vnutornym okruhom klimy. mam Vectru B 1.8 16V 92kw s digitalnou klimou. Klima funguje a takisto aj vsetky polohy a rychlosti klimy. Vsetko bolo v poho az na jeden den kedy prestal vnutorny obeh fungovat. Ked stlacim tlacitko (vnutorna cirkulacia vzduchu) na palubke pocujem ako nieco `cukne` akoby sa nieco prestavilo. Ale vypary z vonka citim rovnako, ako by som tlacitko ani nezopol. A nie je to len dojem, viem ze to predtym fungovalo dobre. Musim preto uplne vypnut klimu tlacitkom OFF aby sa vypari nedostali do vnutra kabiny. Viete mi poradit co to moze byt? Ci to je na servis alebo staci vymenit len nejaky filter pod kapotou? Dakujem zatial.
- scorpi4
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
prepina Ti to do modu ECO?ak ano,mas malo freonu,alebo Ti odchadza kompresor,ale to si nemyslim...nemam skusenosti s oplom,ale v audine sa mi toto stalo...a na BMW bolo dolu pod palubnou doskou take velke cidlo v tvare "jezka",ktore zopinalo a spustalo vnutorny okruh podla teplot v aute...stale hovorim o digi klime...takze resume,bud mas zle vnutorne cidlo merania teploty a nevysiela signal na rj na spustenie,alebo malo freonu...ale samozrejme,to je len moja skusenost a dokonca z inych znaciek...na opli mi zatial vsetko ide a teda klimu som este neskusal...vnutorny okruh by Ti nemal pustat ziadne vypary z vonku,ak pusta,tak mas mozno nieco s klapkami,mozno mechanicke..skus skocit na diagnostiku..
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/