Je to original diel z Oplu? Pripadne neviete to niekto zohnat?
Moderátori: dulo, buci_vectra
... ty si humorista Yellow_Colorz_PDT_01Bruno napísal:Skus Bennetcars.........
PS : Hadam necital online pokec.......sorry nedalo mi to
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=2883
ak pridas aj ciru optiku knej tak beriemSignum napísal:Tato maska nova v OPLI stoji 3754 sk
Potom sme dvaja co zhaname ciru optikuBruno napísal:ak pridas aj ciru optiku knej tak beriemSignum napísal:Tato maska nova v OPLI stoji 3754 sk.... sak sprav nejaku januarovu akciu
priznam sa, ze som nerozumel, co si napisal.TSteinar napísal:Mna napadlo, ze vela kusov na ND nosia z Anglicka a az potom mi prislo, ze oni Opel nemaju. To je ozaj vysoka cena za "blbost" v Opli, v Nemecku maju dost kusov s tou maskou, ale na Slovensku nic. Idem zhanat dalej, lubi sa mi tam ta maska.
zas tie 4 tisicky niesu vela za orig masku ked si kuknes sportove od kamei rieger a tak pohybuju sa nad hranicou 6.000 a mne sa zda ze ta cena je celkom dobraTSteinar napísal:iurai, myslim, ze ta lista ma byt v ciernej farbe, takze sa nelakuju. A comu si nerozumel? V Anglicku je Vauxhall, takze taku masku z kusu, co su dotiahnute na suciastky nekupim. Pisal som, ze v Nemecku je dost tychto aut s tou maskou, ale na Slovensku nic. A potom este, ze to budem zhanat dalej, lebo sa mi to paci, no v Opli za to nedam takmer 4 tisic, to si radsej poriadim vyskakovaci kluc.