Kam dat auto do servisu
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- brhy
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Kam dat auto do servisu
1.Polianky - MaH
2.Roznavska - Autotrend
3.Panonska cesta -MaH
4.Mierova - PanEuro
pls napiste kam lebo sa bojim ye tam odnesem moje auto a vratia mi ho este horsie a nespravia vsetko a pak sa to zacne srat
Ak viete o nieco kde dobre servisuju a su spolahlivy tak napiste dik
2.Roznavska - Autotrend
3.Panonska cesta -MaH
4.Mierova - PanEuro
pls napiste kam lebo sa bojim ye tam odnesem moje auto a vratia mi ho este horsie a nespravia vsetko a pak sa to zacne srat
Ak viete o nieco kde dobre servisuju a su spolahlivy tak napiste dik
Volvo C70 2.3T5 240hp zatial ....
- Benny
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 12:19
urcite sa obrat na nasho clena s nickom Signum (Rado) myslim ze nebudes lutovat
Opel Astra F GSi 2.0 16v (C20XE)
<a href="http://www.benny.sk/themes.html" target="_blank">Opel Rekord C Coupe r.v.1968 (19S)</a>
Opel Senator B 3.0 24v DualRam (C30SE)
MB GLK 250 r.v.2011
<a href="http://www.benny.sk/themes.html" target="_blank">Opel Rekord C Coupe r.v.1968 (19S)</a>
MB GLK 250 r.v.2011
- Benny
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 12:19
vsak a co potrebujes vlastne?
Opel Astra F GSi 2.0 16v (C20XE)
MB GLK 250 r.v.2011
MB GLK 250 r.v.2011
- brhy
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
Benny napísal:vsak a co potrebujes vlastne?
mal som havarku co je na vseb info / moja astra po facelifte a idem to dat cez poistku na opravu a rado mi hovoril ze u nich to je komplikovane aj s tou poistkou aj s robotou tak sa pytam ze kam dat auto do servisu inam ak ma dakto skusenosti jednym z nich okrem tej roznavskej MaH
Volvo C70 2.3T5 240hp zatial ....
- B@rt0
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 18:50
s autotrendom mam skusenosti..co sa tyka jednania so zakaznikom tak je to super..ale odborna pomoc nic moc...chceli mi tam menit RJ ABS-ka za cca70000,-sk , pricom bol vadny len brzdovy spinac..pritom som technikovi ukazoval vysiaci kabel s popod pedalov...posvietil si tam a povedal ze to bude nieco dorabane..
Astra G-CC OPC II, 2,0Turbo, 147KW/200, Z20LET, r.v. 2003
- jarda BA
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Mar 2007, 19:59
Ja mam dobru skusenosť s MaH na Panonskej.Super pristup a maju tam presklenu stenu,takže vidiš na auto.Začal som tam chodiť po tom,čo ma na Poliankach vyslovene znechutili.Najprv to bolo ešte na začiatku ked som kupil auto a išiel som k nim,že ako mam vymazať hlašku InSP po vymene oleja(to som bol ešte začiatočnik) tak prijimaci technik mi tvrdil,že to musia napojiť na počitač a tak vymazať a ešte za to chceli peniaze a druhykrat ked som chcel nastaviť svetla,tak ma jeden z prij.technikov poslal za druhym,že jeho smena konči a ked som išiel za tym druhym tak mi povedal,že mam isť za tym prvym a ja na to"ved on ma poslal za vami"Nevedel čo ma povedať a tak nech chvilu počkam-čakal som 5 min. nikto nič tak som odišiel a určite už nikdy Polianky.A to sa jednalo iba o nastavenie svetiel-plus chceli za to 300 sk.Tak som hned išiel do petržalky,povedal čo je vo veci,zobrali ma dnu svetla nastavili a ked som išiel platiť ,tak technik že to je v poriadku.Normalne som nechapal a tymto si ma ziskali. Aj minule,ked som odrazil z olejovej vane som sa radšej nechal odtiahnuť k nim-aj ked som z Dubravky a na Polianky mam kusok.Tolko moja osobna skusenosť.
Astra G 1.8 16V Sportive 3dv.
- Manta
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
jarda BA napísal:Ja mam dobru skusenosť s MaH na Panonskej.Super pristup a maju tam presklenu stenu,takže vidiš na auto.Začal som tam chodiť po tom,čo ma na Poliankach vyslovene znechutili.Najprv to bolo ešte na začiatku ked som kupil auto a išiel som k nim,že ako mam vymazať hlašku InSP po vymene oleja(to som bol ešte začiatočnik) tak prijimaci technik mi tvrdil,že to musia napojiť na počitač a tak vymazať a ešte za to chceli peniaze a druhykrat ked som chcel nastaviť svetla,tak ma jeden z prij.technikov poslal za druhym,že jeho smena konči a ked som išiel za tym druhym tak mi povedal,že mam isť za tym prvym a ja na to"ved on ma poslal za vami"Nevedel čo ma povedať a tak nech chvilu počkam-čakal som 5 min. nikto nič tak som odišiel a určite už nikdy Polianky.A to sa jednalo iba o nastavenie svetiel-plus chceli za to 300 sk.Tak som hned išiel do petržalky,povedal čo je vo veci,zobrali ma dnu svetla nastavili a ked som išiel platiť ,tak technik že to je v poriadku.Normalne som nechapal a tymto si ma ziskali. Aj minule,ked som odrazil z olejovej vane som sa radšej nechal odtiahnuť k nim-aj ked som z Dubravky a na Polianky mam kusok.Tolko moja osobna skusenosť.
mozem iba potvrdit..na panonsku chodim aj ja a super pristup a aj robota.
vidim ze na poliankach sa nic nezmenilo..bol som tam z Mantou si dat nastavit svetla asi v roku 95-96 a cakal som tam ako debil na elektrikara a nic a az po troch reklamaciach u prijimacieho technika sa tam dovalil a iba vyvaloval oci na to moje auto ze take vzivote nevidel a nepozna..pekny opelservis... .....ked som prisiel z mantou na panonsku tak zenska co tam predavala auta tak hned vedela kolka bije a pochvalila ze mam peknu Mantu.. tak k tomuto nieje co dodat..
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Aug 2008, 15:37
tiez nakydam na MaH na poliankach. mal som tam auto asi 3tyzdne dozadu a ja blby som sa nepoucil a minuly tyzden som ho tam dal znova. potreboval som tam zistit jednu zavadu. uz je tam tyzden a ti blbci za cely ten celucicky cas iba vraj cistili motor z vnutra. a pardon - dva dni trvalo, kym prisla jedna blomba na blok motora. vdaka za tip ist do petrzalky, to bude asi prvy dalsi krok..
-Julco Zulco-
Opel Corsa A 1.2, motor C12NZ
Opel Astra F Caravan 2.0 8V, motor C20NE (moja ex)
Opel Corsa A 1.2, motor C12NZ
Opel Astra F Caravan 2.0 8V, motor C20NE (moja ex)