mam takú otázočku, mám stlačený plynový pedal, keď ho pustím tak nespadnú mi hneď otáčky, ale až tak po 2 sekundách...je to normálne, alebo čo s tým mám spraviť? A ešte by som chcel, že či mám mechanický alebo elektonický plyn?
ďakujéém
Moderátori: dulo, buci_vectra

Ja som mal podobny problem na Focuse, s nevracanim otacok, a prislo sa nato ze trebalo vymenit celý pedal, lebo bol tam odpaleny nejaky potenciometer a ten robil nedobrotu. Po vymene sa vsetko vratilo do normalu.theisz napísal:Zdravíčko páni,
mam takú otázočku, mám stlačený plynový pedal, keď ho pustím tak nespadnú mi hneď otáčky, ale až tak po 2 sekundách...je to normálne, alebo čo s tým mám spraviť? A ešte by som chcel, že či mám mechanický alebo elektonický plyn?
ďakujéém
myslis ked auto stoji, vyradena rychlost, das otacky 2000 a pustis pedal, otacky ostanu nadalej 2000 ?theisz napísal:Zdravíčko páni,
ďakujéém