vectra B 2,0 dti dym z motora ako z tanku , nudzak
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
KareszRS
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Dec 2011, 10:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vectra B 2,0 dti dym z motora ako z tanku , nudzak
Zdravím, mam vectru 2,0 dti 1999.Motor strasne dymí , diagnostika vypisuje pred strek , dostava vela nafty ze vraj a nie včas vstrekuje čerpadlo auto som kupil pred tiznom teraz mi uz aj blika kontrolka motora a velka spotreba potlak kontrolovane hadice dobre poradte mi co mam s čerpadlom ?
Auto ze vraj bolo nacipované
Auto ze vraj bolo nacipované
-
KareszRS
- Pravidelný užívateľ

Pocas jazdy , ale nepocut ziadny zvuk.Inak auto taha v pohode kim nerozsvieti kontrolka ale dim stale ide.Lubec napísal:Kedy sa ti teda rozsvieti kontrolka? Nema auto nahodou velmi ostry zvuk?
Auto som kupil v bazare uz je odhlasene na moje meno ale ja som to este neprepisal, Mozem to podla vas reklamovat a vratit
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Uvidis, ako sa k tomu bazar postavi, mas na to pravo. Urcite tam chod co najskor nech to riesia oni a nenechaj do toho babrat niekoho ineho. Potom sa mozu zacat vyhovarat, ze uz do toho niekto pchal ruky. Bazar ti moze spustit z ceny auta alebo sa dohodnut inak. Zalezi aky solidny bazar to je. Aj ked taky som este asi nevidel.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
-
KareszRS
- Pravidelný užívateľ

Lubec napísal:Uvidis, ako sa k tomu bazar postavi, mas na to pravo. Urcite tam chod co najskor nech to riesia oni a nenechaj do toho babrat niekoho ineho. Potom sa mozu zacat vyhovarat, ze uz do toho niekto pchal ruky. Bazar ti moze spustit z ceny auta alebo sa dohodnut inak. Zalezi aky solidny bazar to je. Aj ked taky som este asi nevidel.
A inak , isto ze cerpadlo?
Nemozebit daco ine rozvod alebo daco?
- p.s.
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
- Bydlisko alt: Karlovarsko
kolik má ta tvoje vectra asi nalítáno? taky bych to viděl na to čerpadlo u těchto aut docela běžná záležitost a jak se píše je lepší nové
trocha infa o cenách http://www.rada-bosch.cz/default.asp?id ... 72&idm=281
opel vectra B 1.6 74KW 1996-ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
-
KareszRS
- Pravidelný užívateľ

ma 167000 km ak je to pravda bolo to dovezene v roku 2008p.s. napísal:kolik má ta tvoje vectra asi nalítáno? taky bych to viděl na to čerpadlo u těchto aut docela běžná záležitost a jak se píše je lepší nové![]()
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
Tak ci onak tie cerpadla nad 150 000 dozivaju.
Ked si to necipoval tak sa nemusis trapit. Nechaj to bazaru (uz sa opakujem)
Chipovanie, dnes je zmena softu v rj vstrekovania. Do cerpadla zasah robeny nebol. Cerpadlo bude robyt to, co mu RJ vstrekovania bude kazat.
Chipovanie, dnes je zmena softu v rj vstrekovania. Do cerpadla zasah robeny nebol. Cerpadlo bude robyt to, co mu RJ vstrekovania bude kazat.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
-
KareszRS
- Pravidelný užívateľ

Zajtra s tým pojdem zas do servisu nech daju na PC a pokusia daco spravit ak sa da tak nech prepisu na original hodnoti da sa?Lubec napísal:Tak ci onak tie cerpadla nad 150 000 dozivaju.
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Vidim, ze sa to auto snazis zachranit, alebo nejako obhajit za kazdu cenu. Ale uvazuj logicky ... ak ti niekto preda auto v takomto stave a snazi sa ta este presvedcit ze "ved to nic velke nieje" tak to asi nebude z kostolnym poriadkom.
Dohodni sa s nimi tak, ze ho das skontrolovat do servisu, ktory si sam vyberies a oni nech urcia chybu a mozne riesenie
Dohodni sa s nimi tak, ze ho das skontrolovat do servisu, ktory si sam vyberies a oni nech urcia chybu a mozne riesenie
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
-
KareszRS
- Pravidelný užívateľ

Uvidime zajtra co nato budu reagovaťKomo napísal:Vidim, ze sa to auto snazis zachranit, alebo nejako obhajit za kazdu cenu. Ale uvazuj logicky ... ak ti niekto preda auto v takomto stave a snazi sa ta este presvedcit ze "ved to nic velke nieje" tak to asi nebude z kostolnym poriadkom.