sramot pri volnobehu
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Mar 2008, 08:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
sramot pri volnobehu
Ahojte, chcel by som Vas poprosit o radu mam problem, ked nastartujem auto je pocut taky sramot take ako ked je volna retiazka na bycikli. po zahriati motora na prev.teplotu to prestane. neviem si rady co by to mohlo byt. Niekto mi povedal ze prevodovka ale nemam problem s radenim tak teraz som akosi ostal v tom ze naozaj netusim. Vdaka za kazdu radu.
Vectra B 1.8 16V 85Kw r.96
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Mar 2008, 08:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
no ide to ked stojim oproti motoru niekde s lavej strany je to taky nepravidelny sramot chvilu suvisly potom par sekund nic a zas , samotny motor pradie ako hodinky, moze to byt aj niekde na remeniciach ale to ma matie ze ked sa auto zahreje po par kilometroch to prejde a nepocut nic. Znamy mi spominal ze to moze byt lozisko prevodovky ale myslim ze by som mal aj ine problemy hlavne s radenim a radenie ide v poriadku, po vytlaceni spojky co mi kazal urobit sa nic nezmeni seveli to dalej
Vectra B 1.8 16V 85Kw r.96
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Tá naša užasná slovenčina má žalostne málo výrazov na presný popis zvuku :?
Keď stojíš čelom k motoru, tak prevodovka je na pravej strane, tebe to šramotí na ľavej.
Typujem:
- napinak drážkovaného remeňa
- vodná pumpa
- ktorákoľvek kladka rozvodov
- ložiská v alternátore
Keď stojíš čelom k motoru, tak prevodovka je na pravej strane, tebe to šramotí na ľavej.
Typujem:
- napinak drážkovaného remeňa
- vodná pumpa
- ktorákoľvek kladka rozvodov
- ložiská v alternátore
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET

Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE