osvetlenie vnutorneho priestoru a kufra
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Jan 2010, 23:30
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
osvetlenie vnutorneho priestoru a kufra
Ahojte.
Chcel by som vás poprosiť o radu.
Vypálilo mi poistku pre osvetlenie vnuutorneho priestoru a kufra.
Vymenil som a bolo všetko O.K.
No asi po troch dňoch znova.Keď som znova vymenil poistku..pukla hned ako som ju dával dnu.Tak som všetky žiarovky skontroloval aj dverove spínače,ale nič som nezistil.Dal som znova poistku,ale,márne stále mi to vyráža...pomôžte..čo ešte skúsiť.Viem,že to má mať aj zpozdovacie relé,ale neviem kde..skusil by somaj to vymenit.
Ďakujem .
Chcel by som vás poprosiť o radu.
Vypálilo mi poistku pre osvetlenie vnuutorneho priestoru a kufra.
Vymenil som a bolo všetko O.K.
No asi po troch dňoch znova.Keď som znova vymenil poistku..pukla hned ako som ju dával dnu.Tak som všetky žiarovky skontroloval aj dverove spínače,ale nič som nezistil.Dal som znova poistku,ale,márne stále mi to vyráža...pomôžte..čo ešte skúsiť.Viem,že to má mať aj zpozdovacie relé,ale neviem kde..skusil by somaj to vymenit.
Ďakujem .
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Jún 2011, 16:19
Ahojte,
mám podobný problém. Najprv mi nešlo osvetlenie kufra. prešiel som komplet kabeláž a pri káblovom zväzku na kufri som zistil, že sú popresekávané káble, spojil som ich podľa farby.
Výsledok toho je taký, že ked otvorím kufor, svetlo vnútri svieti tak na štvrtinu a súčasne svieti aj osvetlenie na zadných dverách (dolné) aj ked sú zavreté.
Nejaký návod, ako to od začiatku poriešiť? ktoré káble sledovať, ktoré majú byť pod prúdom a pod....
dík
mám podobný problém. Najprv mi nešlo osvetlenie kufra. prešiel som komplet kabeláž a pri káblovom zväzku na kufri som zistil, že sú popresekávané káble, spojil som ich podľa farby.
Výsledok toho je taký, že ked otvorím kufor, svetlo vnútri svieti tak na štvrtinu a súčasne svieti aj osvetlenie na zadných dverách (dolné) aj ked sú zavreté.
Nejaký návod, ako to od začiatku poriešiť? ktoré káble sledovať, ktoré majú byť pod prúdom a pod....
dík
Vectra B Sport 2,0 16V, 100 kW, r.v. 2000 - EX
aktuálne RENAULT....
aktuálne RENAULT....
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Jún 2011, 16:19
no, trochu to poopravím, pri otvorenom kufri svieti v predných dverách dole a nad zadnými dverami (aj ked je všetko okrem kufra pozatvárané.
pokiaľ sú otvorené iba dvere či už predné alebo zadné, všetko funguje ako má, problém je iba pri otvorenom kufri.
btw, zlá alebo slabá kostra - ako to skontrolujem?
moja kontrola na prúd bola HOME MADE, žiarovka a dva kábliky....
pokiaľ sú otvorené iba dvere či už predné alebo zadné, všetko funguje ako má, problém je iba pri otvorenom kufri.
btw, zlá alebo slabá kostra - ako to skontrolujem?
moja kontrola na prúd bola HOME MADE, žiarovka a dva kábliky....

Vectra B Sport 2,0 16V, 100 kW, r.v. 2000 - EX
aktuálne RENAULT....
aktuálne RENAULT....