astra coupe 1,9cdti gtc, 2006

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
Tinuska
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 15 Sep 2011, 11:50
Auto: !! Zmeň si model auta !!

astra coupe 1,9cdti gtc, 2006

Príspevok od používateľa Tinuska »

ajojte,mam taky problem z mojou atrou ze mi nereaguje plynovy pedal vobec nejde uz mi ho menili 4mesiace dozadu 300e ma to stalo a teraz zase to iste, rozbehnem sa na 20-30 a bum koniec nereaguje len si drzi svoju rychlost a strasne huci....a stalo sa mi to aj na dialnici pri 100km rychlosti som isla obiehat auto pridala som a zase nic...musim odstavit a vypnut a znovu nastartovat a bolo to stale horsie a horsie a teraz uz nereaguje vobec..stoji mi v servisi mechanik tvrdi ze novu riadiacu jednotku ktora ma bude stat zevraj 1500e....stalo sa niekomu nieco podobne alebo mate nejake skusenosti rady???dakujem
swabel
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
Auto: Vectra C
Bydlisko alt: Levoča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa swabel »

Odporucam sa registrovat na ceskom astra H fore a prejst si tieto 2 vlakna:
http://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =14&t=2995
http://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =14&t=3047
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
SnoopyBA
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Sep 2010, 17:32
Auto: Astra H

Re: astra coupe 1,9cdti gtc, 2006

Príspevok od používateľa SnoopyBA »

Tinuska napísal:ajojte,mam taky problem z mojou atrou ze mi nereaguje plynovy pedal vobec nejde uz mi ho menili 4mesiace dozadu 300e ma to stalo a teraz zase to iste, rozbehnem sa na 20-30 a bum koniec nereaguje len si drzi svoju rychlost a strasne huci....a stalo sa mi to aj na dialnici pri 100km rychlosti som isla obiehat auto pridala som a zase nic...musim odstavit a vypnut a znovu nastartovat a bolo to stale horsie a horsie a teraz uz nereaguje vobec..stoji mi v servisi mechanik tvrdi ze novu riadiacu jednotku ktora ma bude stat zevraj 1500e....stalo sa niekomu nieco podobne alebo mate nejake skusenosti rady???dakujem
Poslal som ti SS.
babjag
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 04 Jún 2011, 20:21
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa babjag »

ahoj presne tento typ Opla mam aj ja a taktiez mam takyto problem len zatial to neriesim nakolko mi pedal vynechal len par krat ale uz s tym tiez pojdem.. na diagnostike som bol a tiez mi vyhodilo chybu plynoveho pedalu, ale teraz neviem tiez co mam vlastne zle kedze na forach citam o roznych sposoboch oprav nie len vymeny pedalu.. ak sa teda dozvies nieco nove tak sem daj vediet aby sme sa vedeli orientoovat aj my...
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
Auto: Zafira B
Bydlisko alt: Sološnica

Re: astra coupe 1,9cdti gtc, 2006

Príspevok od používateľa Signum »

Tinuska napísal:ajojte,mam taky problem z mojou atrou ze mi nereaguje plynovy pedal vobec nejde uz mi ho menili 4mesiace dozadu 300e ma to stalo a teraz zase to iste, rozbehnem sa na 20-30 a bum koniec nereaguje len si drzi svoju rychlost a strasne huci....a stalo sa mi to aj na dialnici pri 100km rychlosti som isla obiehat auto pridala som a zase nic...musim odstavit a vypnut a znovu nastartovat a bolo to stale horsie a horsie a teraz uz nereaguje vobec..stoji mi v servisi mechanik tvrdi ze novu riadiacu jednotku ktora ma bude stat zevraj 1500e....stalo sa niekomu nieco podobne alebo mate nejake skusenosti rady???dakujem
ten plynový pedál by som im otrieskal o hlavu a od takého servisáka radšej hneď aj Astru odtiahni čo Ti chce hneď meniť RJ motora
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"