Mam problem s mojim autoradiom...znacka Blaupunkt...
vsetko mi islo v najlepsom poriadku, ale ked som si dal prehrat CD, tak vzdy mi ho nacitalo az na nejaky 3.-4. pokus...popripade az ked sa zahrial motor, v zime mi CDcko nechcelo prehrat skoro nikdy...to by bolo este fajn, lebo radio ide normalne...ale v poslednej dobe, ked si dam hlasnejsie hudbu, radio mi automaticky vypne a znovu zapne, ako keby sa restartovalo alebo skratovalo...aj ked mi hra radio a zapnem vystrazne svetla, radio mi vypne a zapne...dal som tam nove CD-cko, uplne zle to hralo (preskakovala hudba, zasekavalo sa, divne zvuky to vydavalo) a vytiahol som ho uplne doskriabane...skusal som to vycistit aj CD-clearom a nic...co bude zle?
treba vymenit len autoradio, to co sa pripaja na panel, alebo celu skrinku do ktorej vkladam CDcka? popripade poistky alebo kabelaz??
Pokazene autoradio?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- CrazyPlum
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Mar 2010, 16:44
- Auto: Astra H
Pokazene autoradio?
Opel Astra 1.6 Twinport, 77kW, r.v. 2005
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 21 Apr 2009, 00:41
- Auto: Vectra B
Aky blaupunkt to je?
Ta CD mechanika, mozno by stacilo len vycistit, keby nepomohlo tak vymenit laser.
S tym vypinanim radia, moze to byt len zly kontakt v ISO konektore, pripadne v radiu...
Ta CD mechanika, mozno by stacilo len vycistit, keby nepomohlo tak vymenit laser.
S tym vypinanim radia, moze to byt len zly kontakt v ISO konektore, pripadne v radiu...
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
-
KFL
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Júl 2010, 11:09
- Auto: Astra H
Re: Pokazene autoradio?
CD sa nesmie v radiu doskriabat!!! Toto vyzera na problem s mechanikou. Bud ju mas celu rozdrbanu alebo je problem elektricky a preto ti nedrzi CD dobre v mechanike. Aby CD nelietalo, tak je vzdy v strede pritlacene. Rozhodne ti cistiace CD nepomoze, to pomaha len vtedy, ked ti obcas nieco nechce prehrat.CrazyPlum napísal:dal som tam nove CD-cko, uplne zle to hralo (preskakovala hudba, zasekavalo sa, divne zvuky to vydavalo) a vytiahol som ho uplne doskriabane
Mohlo by to byt prehriatim, no skor je to problem niektorej zasadnej casti radia, zrejme napajacej, co by vysvetlovalo aj neuchytenie CD. Kazdopadne aj kabelaz moze byt problem ako pisal buci_vectra. Zacal by som kontrolou kabelaze/napajania, ci ti vobec ide do radia dost stavy.CrazyPlum napísal:radio mi vypne a zapne
exOpel, predam OpCom a knihu Jak na to Opel Astra H