Brzdové platničky Corsa C
- forester
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Aug 2007, 21:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Brzdové platničky Corsa C
Zdravím.Mohol by mi niekto poslať návod ako sa menia brzd.platničky na Corese C rok.vyr 7/2004.Alebo linku na servisný manuál.System používaný na Corse sa značne líši od Škody 105,čo bol moj bývalí automobil.Manuál neobsahuje žiadne info o brzd. platničkách.Za ochotu ďakujem.
- mikele_g
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Okt 2006, 20:09
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Je to jednoduche
Vytoc si koleso do strany pre lepsi pristup, daj dole koleso.
Plochym srubovakom mierne zatlac piestik trosku dovnutra aby ti uvolnilo dosticky.
Vytoc spodny srub pohyblivej celuste - tusim je to 13ka ak si dobre pamatam a celu pohyblivu celust vyklop smerom hore.
Ak by to neslo, tak od spodu vloz srubovak medzi strmen a celust a podpac. Po doklopeni by ti uz nemalo nic branit vybrat dosticky.
Na krajoch su take zaistovacie pliesky ktrore treba stlacit.
Iba ak by tam velmi dobre drzali - ako moje, musel som jemne pacit o brzovy kotuc nech ho neohnem. Tak tam drzali - divim sa ze, to brzdilo.

Vytoc si koleso do strany pre lepsi pristup, daj dole koleso.
Plochym srubovakom mierne zatlac piestik trosku dovnutra aby ti uvolnilo dosticky.
Vytoc spodny srub pohyblivej celuste - tusim je to 13ka ak si dobre pamatam a celu pohyblivu celust vyklop smerom hore.
Ak by to neslo, tak od spodu vloz srubovak medzi strmen a celust a podpac. Po doklopeni by ti uz nemalo nic branit vybrat dosticky.
Na krajoch su take zaistovacie pliesky ktrore treba stlacit.
Iba ak by tam velmi dobre drzali - ako moje, musel som jemne pacit o brzovy kotuc nech ho neohnem. Tak tam drzali - divim sa ze, to brzdilo.
Opel Agila Z10XE 03/03
Opel Corsa Z10XE 08/03
Opel Corsa Z10XE 08/03