NEJDE NASTARTOVAT
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
joco666
NEJDE NASTARTOVAT
chalosiii brnknem s klucom motor jak keby chcel naskocit len tak zakrkaju valce a zdochne
edited by moderator
edited by moderator
-
Zag
Jo a to pises o vectre "A,B C ..." Je to benzin alebo naftak:?:
/aj ked predpokladam ze benzin/ Jo a benzin ti ""tecie"" ... Filtre si aspon raz menil,cerpadlo ti zahuci ked stocis kluc ... ? Mas ho v nadrzi alebo ho mas zavesene ...? Svieti ti nejaka kontrolka "ktora nezhasne pred startom a ktora nezhasne ani pri pretacani - lebo napr aj kontrolka "motora" vie zhasinat alebo uplne zhasnut pri pretacani" ... :!: A preto lebo sa mi uz nechce hadat a pisat to co si mal napisat ty skus to este raz sak casu mame dost neviem ako ty ...
=D> Jo a skus poprosit aspon svoju 3/4-ku nech ti pretaca motor a ty kukni ci ti hadze na kostru aspon iskru ... Tak pod cakame na lepsie info ... 
-
rado.c
-
joco666
-
Zag
Sak tak ked ti zateka na sviecky nemusis mat dobru vodivost prinajlepsiom sa to zvadza na kostru /kto ma ideu ze olej nevedie "prud" a este pri takej voltazi-dobre rano-vedie a ako/.Ano aj filter to moze ... Ono jednoducho zistit ci ti dodava benzin a to tak ze das vonku jednu sviecku a ked budes pretacat tak ti ho bude "pluvat" vonku ... Alebo odpojis privod ku "i-cku" ono je tam aj niekde snimac tlaku benzinu ci neni ... ? :-k /vime ze foter mal problem s cerpadlo ze slabucko tlacilo/ A sak to jedno nech ti to hadze iskru benzin tecie a mozeme sa posunut dalej. Ono odpacit dekel pod rucnou a prepojit 2x pin s kablikom a pocitat kolko krat blikne kontrolka neni az taka haluz ... Aj ked mne to furt akosi po UK rachuje sak secko tu je naopak ...
Jo tesnenie moze mat mozno za pricinu falosne vzduchu ale to povedala carovna gula ... Ale vacej uz prezradit nechce ze nejake indicie este chce a ze mozno daco povesti ...
aj som ponej :alright: ale nichc vacej nedala ... :roll:
-
joco666
no chalani sveicky su vycistene aj oblast pri nich auto nakoplo ale jeden problem sa zistil vypaluje poistku-palivove cerpadlo---akonahle dam novu postku nakopnem chvilku ide par sekund a potom ju vypali a zdochne samozrejme....takze otazky zneju co dalej podla mna tam bude niekde skrat takze kde je palivove cerpadlo a kade idu kable...aky postuo navrhujete okrem servisu
-
joco666
-
dedo.miki
-
joco666
cafte chalani no odpojil som cerpadlo brnkol som do toho nechal som rele nech tukne par krat....vybral som vsetky rele vycistil pre istotu..aj konektor na cerpadle a zapojil som to a auto naskocilo na prvy sup a ide zatial....musim odklopat....neviem co to bolo zeby vlhkost niekde alebo studeny skrat neviem fakt ale ide ako predtym