aké zabezpečovacie zariadenia používate ....
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
aké zabezpečovacie zariadenia používate ....
zdravím ....
zaujímalo by ma aké zabezpečovacie zariadenia používate vo vlastnom aute ?
zaujímalo by ma aké zabezpečovacie zariadenia používate vo vlastnom aute ?
doporucujem pouzivat dvojite zamykanie. ked ma vykradli cez rozbite sklo, tak som ho nemal zamknute na 2x. ked si pomyslim, ze by to ten vadas budto vzdal, alebo by sa slusne dorezal. inac ukradli mi vtedy ... alarm (este nebol namontovany)
ale kto ma svoj majetok velmi rad, doporucujem namontovat protitankovu minu pod kreslo sofera
ale kto ma svoj majetok velmi rad, doporucujem namontovat protitankovu minu pod kreslo sofera
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Juldo
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Nov 2010, 15:30
Miro s tým benzínom si to vymyslel :D ja mám tiež len centrál.. ale v budúcnosti dorobím tajný vypínač na štartér... bežne sa to montuje do nových bmw .. hodne ich mám zasebou.. stačí tam len kusek 2-linky, relátko, vypínač, pájkovačka, cín a kolofonia + 20minút nemáš čo robiť ..
najskor sa robili na palivové čerpadlá no vraj je to lepšie na štartér tak to montujeme tam..
na bmw sa to dávalo na CAN.. no stačí vykutrať kábel čo vediet do štartéera a ten sa cvakne dá dvojlinka na relatko zneho zase ma tajný vypínač a ten si už umiestnite kde chcete .. ale najlepšie ked som ich zatial videl boli miesta ako pod manžetou riadiacej páky napr. nik nevidí len vy viete a zlodej može skúšat čo chce ale pokial nevie, auto si neodvezie tiež do výduchov na nohy či niekam do kurfa kedsa dávali aj 2 vypínače..
Jednoduché, lacné a efektívne
najskor sa robili na palivové čerpadlá no vraj je to lepšie na štartér tak to montujeme tam..
na bmw sa to dávalo na CAN.. no stačí vykutrať kábel čo vediet do štartéera a ten sa cvakne dá dvojlinka na relatko zneho zase ma tajný vypínač a ten si už umiestnite kde chcete .. ale najlepšie ked som ich zatial videl boli miesta ako pod manžetou riadiacej páky napr. nik nevidí len vy viete a zlodej može skúšat čo chce ale pokial nevie, auto si neodvezie tiež do výduchov na nohy či niekam do kurfa kedsa dávali aj 2 vypínače..
Jednoduché, lacné a efektívne
Opel astra F-CC 1.8 16V X18XE ECOTEC elegance
<a href="http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=23371" class="postlink-local">Meine Astra</a>
<a href="http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=23371" class="postlink-local">Meine Astra</a>
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Re: aké zabezpečovacie zariadenia používate ....
...keby som Ti to prezradil, musel by som Ťa zabiťred baron napísal:zaujímalo by ma aké zabezpečovacie zariadenia používate vo vlastnom aute ?
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Prosim ta..kto by uz len tu moju dzadu chcel..... Tu sa ludia boja parkovat na mojom mieste..nie to sa mi este auta dotknut...
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47