Snímač vonkajšej teploty - mŕtve?
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Salamander
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Dec 2008, 23:11
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Snímač vonkajšej teploty - mŕtve?
Ahojte. Jazdil som počas sviatkov a začala mi dosť často blbnúť vonkajšia teplota. reálne bolo vonku -15 a na displeji ukazocvalo +5 a podobne.Zašlo to do extrému a teraz mi stále ukazuje +70. Vonku pri tom -10 v noci...Za následok to má : aj pri nastavenej teplote kurenia 28 ide studený vzduch, pri HI teplote ide príliš teplý. Skúšal som režim aj so zapnutou aj s vypnutou klímou.
Tak snáď len otázka, či je to naozaj čidlo vonkajšej teploty a kde sa nachádza, alebo by to mohlo byť aj niečo iné.
Ďakujem a úspešný nový rok všetkým!
Tak snáď len otázka, či je to naozaj čidlo vonkajšej teploty a kde sa nachádza, alebo by to mohlo byť aj niečo iné.
Ďakujem a úspešný nový rok všetkým!
Vectra C-GTS 2,2DTI - Y22DTR - 2003
- Juldo
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Nov 2010, 15:30
Moj názor že to bude čidlo... a niesom si istý ale býva na prednom nárazníku zvnútornej strany dole... aspoň u vela áut som ho našiel práve tam.
Opel astra F-CC 1.8 16V X18XE
ECOTEC elegance 
<a href="http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=23371" class="postlink-local">Meine Astra</a>

<a href="http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=23371" class="postlink-local">Meine Astra</a>
- Salamander
- Strieborný užívateľ
- lubo22
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
tri dni dozadu som spozoroval taku vec ze ked otvorim auto idem nastartovat tak mi vonkajsi teplomer ukazuje 25 °C a v skotocnosti je mozno +1°C ked to nastartujem tak zacne to klesat a po 5minutach to uz asi ukazuje normalne aspon moj pocit ze to je pravda kolko ukazuje.
kto vie cim to moze byt? a minuly tyzden bolo -8 az -10 a na aute mi ukazovalo -25.
potom auto dve hodiny stalo vonku bolo -9 a ked som startoval uz ukazovalo vecer -10 tak to uz vtedy ukazovalo dobre.
len neviem preco pri starte mi uz 3x za sebou ukazalo + 20 az +28 ??
kto vie cim to moze byt? a minuly tyzden bolo -8 az -10 a na aute mi ukazovalo -25.
potom auto dve hodiny stalo vonku bolo -9 a ked som startoval uz ukazovalo vecer -10 tak to uz vtedy ukazovalo dobre.
len neviem preco pri starte mi uz 3x za sebou ukazalo + 20 az +28 ??
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- Salamander
- Strieborný užívateľ
Ten vonkajši teplomer nestoji vela, takze ho kup a vymen podla mna. Neviem ti inak poradit. Vsetko sa casom kazi a mne sa to pokazilo, tebe zda sa tiez. Zima preveri kopu veci a teplomer o to viac:) Inak, ak si dobre spomínam, tiez mi to zo zaciatku robilo kadeco s teplotami. Povedal som si, sak uvidime, neni to nic hrozneho, mozno po zime prejde. No dostalo sa to do extremu, tak som musel menit a od vtedy pokoj. Je to na tebe. AKo pisem, neni to drahe. Ja som kupil okolo 11 eciek.
Vectra C-GTS 2,2DTI - Y22DTR - 2003
- lubo22
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
asi idem kupit aj ja ten snimac zasa ukazovalo dobre ale vcera som mal -32 °C a predvecom v noci pri starte +20 ale hned to klesalo 
takze si to uz robi co chce.
snimac je v predu za naraznikom vsak?
neviem ako sa demontuje podla mna to sa mozno len zasunie na drot alebo ako?
ako je tam upevneny nevies?

takze si to uz robi co chce.
snimac je v predu za naraznikom vsak?
neviem ako sa demontuje podla mna to sa mozno len zasunie na drot alebo ako?
ako je tam upevneny nevies?
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex