kontrolka paliva omega 2,5 td, žhavenie
Moderátor: dulo
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Aug 2007, 13:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
kontrolka paliva omega 2,5 td, žhavenie
caute kupil som peknu omegu 2,5 td neukazuje mi hladinu paliva no aj palubak neukazuje dojazd, zatial som sa do toho nepustal neviete poradit kde zacat? popripade ci byva tato zavada beznejsia? diky za radu mam ale urcite podozrenie ze enjaky babrak tam babral elektriku lebo nefunguje ani zhavenie tak ako by malo namiesto automatickeho zhavenia musim pri zapnuti kluca drzat tlacitko ktore tam ktosi domontoval a obisiel rele zhavenia a potom to nastartuje a vzdy ked zapnem kluc tak palubak je vynulovany teda ako keby som odpojil baterku
Naposledy upravil/-a shipply v 28 Dec 2010, 19:39, upravené celkom 1 krát.
-
- Strieborný užívateľ
tak budiky som neskusal neviem ci to malo nato vplyv ale urobil som nasledovné: tie posledne dva kontakty na pätici pri cerpadle na nadrzi som vyskratoval drotikom bez odporu a budik sa zazracne po nasunuti konektoru rozhodol fungovat no po asi 15 minutach jazdenia rucicka padla na nulu a dojazd na palpc nic neukazoval tak som celu vec zopakoval a budik zase ukazuje no nakolko je tam nejaky kondik ci co co este chvilu drzi polohu rucicky som nezistil ci je to iba studeny spoj alebo chyba elektroniky niekde v pristrojovke
-
- Strieborný užívateľ
no problem je v tom ze na plavaku je vsetko ok bud to bude niekde na vedeni do budikov alebo priamo v budikoch alebo asi pravdepodobnejsia moznost ze boli iba zaspinene kontakty lebo po nasunuti toho konektoru to uz ide len nakolko je tam ten kondik co drzi rucicku tak sa mi nezda nejaky studenak iba lebo cez kratky vypadok by to tu rucicku podrzalo hm idem dalej ztistovat