VTN TECHNOLOGIA
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 16:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
VTN TECHNOLOGIA
Dlho som nicim neprispel na forum tak jeden link mojej pracicky
http://www.youtube.com/watch?v=pEpUB2Rq ... r_embedded
proste ak niekto chce kapotu naraznik alebo plasty ci je to interier alebo exterier NO PROBLEM
http://www.youtube.com/watch?v=pEpUB2Rq ... r_embedded
proste ak niekto chce kapotu naraznik alebo plasty ci je to interier alebo exterier NO PROBLEM
NEW GALLETTO, MPPS, GALLETTO 1250,LAUNCH DIAGUN ORIGO , VAGCOM origo, VAS,RENAULT CLIP,LEXIA, IMPA, XPROG,MAGICDASH XCAN,CANCOMMANDER,CARPROG,VAGPROG 2009, V PONUKE CESTINY A SLOVENCINY DO AUTOMOBILOV BMW IDRIVE, MK4, AUDI MMI, PEUGEOT CITROEN, VOLVO, CHIPTUNING, CHROMOVANIE , VTN TECHNOLOGIA a ine....
www.rktech.sk
www.rktech.sk
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Mám kamaráta, sa volá, že Google a ten mi povedal toto ;-) :
"Wassertransferdruck - water transfer printing - vodná transferová tlač
Ide o proces povrchovej úpravy, ktorý spočíva v nanášaní vybraného vzoru pomocou nosnej fólie na ľubovoľné predmety. Technológia sa nezakladá na klasických fóliách s krátkou životnosťou, táto fólia je len nosič textúry, ktorá sa nanesie na vodnú hladinu. Následne sa pomocou aktivátora vyparí a na vodnej hladine zostane len vybraná textúra. Do takto „upravenej“ vody sa ponára daný predmet. Vďaka dokonalému tlaku vody sa textúra, resp. vzor rovnomerne a precízne nanesie na predmet, ktorým môže byť takmer akýkoľvek 3D objekt. Po perfektnom vyčistení sa povrch ošetrí transparentným ochranným lakom (proti zodratiu a UV žiareniu). Takto je možné upraviť väčšinu povrchov. Obmedzenia nie sú takmer žiadne, stačí teda len zapojiť fantáziu a z obyčajných vecí Vám, vďaka našej technológii, život budú spríjemňovať zaujímavé, exkluzívne a svojím výzorom jedinečné predmety."
"Wassertransferdruck - water transfer printing - vodná transferová tlač
Ide o proces povrchovej úpravy, ktorý spočíva v nanášaní vybraného vzoru pomocou nosnej fólie na ľubovoľné predmety. Technológia sa nezakladá na klasických fóliách s krátkou životnosťou, táto fólia je len nosič textúry, ktorá sa nanesie na vodnú hladinu. Následne sa pomocou aktivátora vyparí a na vodnej hladine zostane len vybraná textúra. Do takto „upravenej“ vody sa ponára daný predmet. Vďaka dokonalému tlaku vody sa textúra, resp. vzor rovnomerne a precízne nanesie na predmet, ktorým môže byť takmer akýkoľvek 3D objekt. Po perfektnom vyčistení sa povrch ošetrí transparentným ochranným lakom (proti zodratiu a UV žiareniu). Takto je možné upraviť väčšinu povrchov. Obmedzenia nie sú takmer žiadne, stačí teda len zapojiť fantáziu a z obyčajných vecí Vám, vďaka našej technológii, život budú spríjemňovať zaujímavé, exkluzívne a svojím výzorom jedinečné predmety."
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
Macil: nie nadarmo si tu moderator mysli ti to za vsetkych
no kolega v praci si to dal urobit na spätakoch a vsetkych kluckach dveri auta a to ho vyslo 70€ vyzera to velmi pekne no ten vzor co si dal ten ani nie ale to je jedno
ja by som to dal cisto cierno na moje bocne listy a lyziny lebo su trosku uz zajdene
no kolega v praci si to dal urobit na spätakoch a vsetkych kluckach dveri auta a to ho vyslo 70€ vyzera to velmi pekne no ten vzor co si dal ten ani nie ale to je jedno
ja by som to dal cisto cierno na moje bocne listy a lyziny lebo su trosku uz zajdene
plus plus korea :D
- Pežot
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Aug 2010, 09:08
- Auto: Iná značka
Ja som to tiež kade tade hľadal a došiel som k tomu istému textu ako macil ...
Len som chcel vedieť viac vecí ... napríklad, povrch by mal mať predtým farebný podklad finálnej veci? Alebo ako?
A tiež tá cena
Len som chcel vedieť viac vecí ... napríklad, povrch by mal mať predtým farebný podklad finálnej veci? Alebo ako?
A tiež tá cena
BMW 528i E39 - w.i.p.
Opel Corsa 1,2 16V 12/99 - rip
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
Opel Corsa 1,2 16V 12/99 - rip
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
- bizzy
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Júl 2010, 14:19
- Auto: Astra J
dufam ze sa mozem pripojit do debaty, tak moj nazor, to co kolega ukazal na videu je fakt dobra vec, ale keby som sa mal rozhodnut olepit si kapotu, alebo ine casti auta, tak urcite by som to riesil 3M carbonom, lebo je ovela krajsi a ma aj strukturu. Toto by som si ja napriklad dal spravit na riadiacu paku, kde je foliu 3M velmi tazko naniest.
-
- Strieborný užívateľ
kazdopadne to musis najprv odstranit a potom naniest podkladovu farbu nato VTN a prelakovatdikard napísal:hmmmmm vyzera to fakt dost dobre ak sa nemylim je to tzv. vodotlac
a aku to ma trvacnost ked je pod tym nejaka malicka hrdza?? ked je na kapote kamienkom vylupnute?? ako to potom vyzera??
NEW GALLETTO, MPPS, GALLETTO 1250,LAUNCH DIAGUN ORIGO , VAGCOM origo, VAS,RENAULT CLIP,LEXIA, IMPA, XPROG,MAGICDASH XCAN,CANCOMMANDER,CARPROG,VAGPROG 2009, V PONUKE CESTINY A SLOVENCINY DO AUTOMOBILOV BMW IDRIVE, MK4, AUDI MMI, PEUGEOT CITROEN, VOLVO, CHIPTUNING, CHROMOVANIE , VTN TECHNOLOGIA a ine....
www.rktech.sk
www.rktech.sk
-
- Strieborný užívateľ
zalezi v akom stave je kapota poprosim ta o presny rozmer a napisem ti cenuKajo napísal:Fíha, to je veľmi zaujímavé.
Aká je cena napr. za kapotu na VeBe?
www.rktech.sk
www.rktech.sk