vymena stredneho vyfuku
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
dejo86
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Okt 2010, 12:01
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vymena stredneho vyfuku
Zdravim opelovci,
Pred mesiacom som kupil moj prvi auto a mam problem taky ze zrazu sa spod auta zacal pocut divni zvuk. Asi zacal stredny vyfuk odchadzat... Planujem zaist niekde do opla v BA a nech mi to vymenia. Viete poradit kolko ma to bude stat alebo ci sa oplati kupit niekde z neta vyfuk a zabehnut niekde inde do servisu... Inac koncovi vyfuk mam novy meneni je mesiac pred tym nez som ho kupil.
Dakujem
Auticko je Astra G 1.4 16V , r.v 1998
Pred mesiacom som kupil moj prvi auto a mam problem taky ze zrazu sa spod auta zacal pocut divni zvuk. Asi zacal stredny vyfuk odchadzat... Planujem zaist niekde do opla v BA a nech mi to vymenia. Viete poradit kolko ma to bude stat alebo ci sa oplati kupit niekde z neta vyfuk a zabehnut niekde inde do servisu... Inac koncovi vyfuk mam novy meneni je mesiac pred tym nez som ho kupil.
Dakujem
Auticko je Astra G 1.4 16V , r.v 1998
- p.s.
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
- Auto: Iná značka
- Bydlisko alt: Karlovarsko
http://obchod.prodejvyfuku.cz/default.p ... 67_713_727
nech si ho poslat vodsat to posílaj s těsněním i spojovacím materiálem a vyměn si to sám neni to nic složitýho 8)
nech si ho poslat vodsat to posílaj s těsněním i spojovacím materiálem a vyměn si to sám neni to nic složitýho 8)
opel vectra B 1.6 74KW 1996-ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
- misso101
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
- Auto: Astra G
ako si prišiel na to že stredný diel(tlmič) vyfuku ti odchádza??? ak je hlučnejšie auto môže to fpohode byť aj zničený katalyzátor.skontroluj si to na rampe niekde skorej. do oplu by som ja určite nešiel, ale ak máš veľa financií tak nieje problém.Ináč lacnejšie ti to spravia v hociakom normálnejšom servise. a ak ti budu meniť tak ked ti to spravia nechaj auto vo vzduchu a chod pod auto a kde ti to zvárali tak daj ruku či náhodou nenechali niekde malinku dierku, stači ako špendlik a budeš to počuť...
Astra G 2,0 16V Turbo
-
dejo86
- Nový užívateľ

Teraz ked bolo chvilu pekne pocasie tak som lahol pod auto a stredny sa mi zda zniceny... No takto to poviem, stredny musim 100% menit , zadni nie lebo je novy a katalizator netusim, dufam ze nie aj to
Planujem teraz zaist do jedneho servisu kde robit kamos, tam mi to da na zdvihak a pozreme sa. Inac volal som do MAH servisu a vraj stredny vyfuk stoji 190E, az sa mi nedalo verit :-@ a vymena vraj este dalsich cca 45E. Takze ani nahodou nepojdem do oplu.
Na
http://www.autovyfuky.sk/
som nasiel tu strednu cast za 42E... co je uz pohode.. takze ked bude len ta stredna cast objednam to stade a vimenim u kamosa za zopar eciek alebo aj sam ak sa mi podari....
Ma niekto s " autovyfuky.sk " skusenosti????
diky
Na
http://www.autovyfuky.sk/
som nasiel tu strednu cast za 42E... co je uz pohode.. takze ked bude len ta stredna cast objednam to stade a vimenim u kamosa za zopar eciek alebo aj sam ak sa mi podari....
Ma niekto s " autovyfuky.sk " skusenosti????
diky
- misso101
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
ak chceš meniť len stredny tlmič tak tam nieje žiadne tesnenie, je tam len šrobovacia spona ktorou to uchytíš na katalyzator, a z druhej strany sa to zvára na rúru, ktorá ide ku koncovému tlmiču a tam sa to znovu šrobuje... za 235 €si dám na mieru spraviť vyfukovu sústavu z nerezu 
Astra G 2,0 16V Turbo
-
recor
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Mar 2009, 19:20
ja som kupil koncovy aj stredny z autovyfuky.sk, dostal som k tomu aj tu sponu a tesnenie...a na mojej astre sa nezvarali spoje, s katalyzatorom to drzi ta spona, a stred s koncom drzia sroby s pruzinkami, tak to bolo aj origo, a samozrejme ze sroby aj pruzinky som kupil nove plus som spoje natrel tmelom na vyfuky...
-
dejo86
- Nový užívateľ

No vcera som to bol pozret v servise u kamosa. Ja to mam podobne ako recor. Tiez sa to na katalizator len natisne a upevni tou sponou a stred s koncom je upevneni pomocou srobov z pruzinkami. Inac len ten stredny je deravi, koncovi aj katalizator su v poriadku. Takze dnes som objednal novy strdnu cast aj s tou sponou a tesnenim co ide medzi stred a koniec. ( 44 euro vsetko) uz sa tesim
))))))
Diky vsetkym
Diky vsetkym