Astra-H nejde ostrekovac, nedal som nemrznucu
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Dec 2009, 15:48
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Astra-H nejde ostrekovac, nedal som nemrznucu
Zdravicko oplaci,mam problem s ostrekovacmi.nejde mi motorcek.neviem,ci som ho neako neposkodil,lebo som nemal nemrznucu zmes v ostrekovacoch,preco,rozoberat nebudem :oops: ,zopar x som skusil,ked som chcel skusit aj s letnu zmesu,samozrejme bez efektu,ale motorcek este isol,ale ked som zhasol motor,isiel do prace a ked som sa vratil,tak uz motorcek neisol.tak neviem,ci som ho uplne znicil,alebo je tam neaka poistka?neviete poradit?
::: iurai : uprava nazvu :::
::: iurai : uprava nazvu :::
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Dec 2010, 21:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ja mam ten isty problem na Astre H 1.7.Motorcek vobec nesiel a ani poistka nebola prepalena.Po nahriati sa rozbehol akurat tecie.Nevie mi niekto poradit, vsade ponukaju cerpadlo len typ bez zadneho stieraca a ja mam zadny stierac.Vobec sa robili astry bez zad. stieraca?A keby som ho tam dal utiahlo by to?
Dik
Dik
- Kesi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Land of Confusion
Hčko má stierač na všetkých typoch.rastislavovic1 napísal:Ja mam ten isty problem na Astre H 1.7.Motorcek vobec nesiel a ani poistka nebola prepalena.Po nahriati sa rozbehol akurat tecie.Nevie mi niekto poradit, vsade ponukaju cerpadlo len typ bez zadneho stieraca a ja mam zadny stierac.Vobec sa robili astry bez zad. stieraca?A keby som ho tam dal utiahlo by to?
Dik
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
asi chodis do zlych obchodov. Cislo dielu 90585762, neoriginal aj za 20Erastislavovic1 napísal:Ja mam ten isty problem na Astre H 1.7.Motorcek vobec nesiel a ani poistka nebola prepalena.Po nahriati sa rozbehol akurat tecie.Nevie mi niekto poradit, vsade ponukaju cerpadlo len typ bez zadneho stieraca a ja mam zadny stierac.Vobec sa robili astry bez zad. stieraca?A keby som ho tam dal utiahlo by to?
Dik
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Nov 2009, 19:36
- Auto: Astra J
Ahojte, mam problem. Dnes mi prestali cestou domov striekat ostrekovace. Doma som dolial asi liter v domneni, ze dosla zmes, no nic. Motorcek bzuci a nejdu ani predne ani zadne. Mal som nemrznucu zmes, takze tymto to nemoze byt. No co je divne, ze po doliati voda ani nikam neodtiekla, ze by bol niekde deravi system. Mate niekto podobnu skusenost a viete mi poradit co tomu moze byt? Len podotykam, ze 2 mesiace dozadu som menil trysky za insignia i s ventilom. No nepredpokladam, ze to by o sposobilo, nakolko nejde ani zadna.
ASTRA J 1.7 DTS COSMO SPORTS TOURER
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL