Ake cerpadlo????Prosim o pomoc

Moderátori: dulo, buci_vectra

Janci1985
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 12 Mar 2010, 08:21
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Ake cerpadlo????Prosim o pomoc

Príspevok od používateľa Janci1985 »

Caute chlapi.Mohli by ste mi poradit????Mam nasledovny problem:Pred mesiacom sa mi stalo ze mi asi po 2-5minutach nastartovania zdochlo auto a vsetky kontrolky sa mi rozsvietili tak ako pred startovanim.Potom som nastartoval a jazdil dalej bez problemov.A tento tyzden pocas jazdy mi z dochol motor a uz sa neda nastartovat.Najvatcsi problem je ze som v zahranici konkretne v Holandsku.Auto sme odtiahli do servisu a servisak povedal ze bude pravdepdobne prdnute cerpadlo.Nove samozrejme je trochu drahe(1200ecok)teraz zhanam po vrakoviskach a chcem sa vas spytat,ze ak je to isuzu motor ci tam nepasuje cerpadlo z ineho auta s isuzu motrom napr. z astry a tak.Pretoze uz som bol vela krat tuna po vrakoviskach ale taku vectru s isuzu motrom aku mam ja som este nikdy nevidel.Prosim o vase rady.Som zufaly :cry:
Opel Vetra 1.7 TD 1993(ISUZU)
Používateľov profilový obrázok
buci_vectra
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
Auto: Vectra B

Príspevok od používateľa buci_vectra »

Podla mna bude pasovat z akehokolvek opla s tymto motorom.
A tie isuzu 1.7D sa nemontovali len do oplov, uz si nepamatam presne kde vsade boli, ale tusim aj daewoo a dalej radsej netipujem ;)
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová ;)
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE

PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Brembo.SV
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa Brembo.SV »

cerpadlo kupuj na motor s kodom X17DT respektive TC4EE1 ked mas verziu 60kW. Robili sa i 50kW a tie mali inak nastavene cerpadlo. Daj zmerat,ci ide prud do elektroventilu cerpadla respektive,ci je dobry samotny ventil. Nie vzdy sa musi hned menit cele cerpadlo.
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"