V technicaku mam zapisany zly typ motora..
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
1menem
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Jún 2007, 06:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
V technicaku mam zapisany zly typ motora..
Nevie niekto aky je postup pri zmene zapisu typu motora v technickom?Lebo asi pri prihlasovani noveho auta na dopravnom inspektorate urobili chybu a dali mi tam miesto z16xe..x16xe..Asi si to predchadzajuci majitel nevsimol.Ci niekto nevie postup kde sa to vybavuje.Ci musim mat potvrdenie aj z oplu.
ASTRA G 1,6 16V 2005 z16xe
]
]
- fanuc
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Jan 2007, 21:00
- Kontaktovať používateľa:
Ja mám podobný problém.Keď mi vydali nový techničák,tak som tam mal,že auto nemá ABS.A ono má.Ale zatial to neriešim.Uvidím čo na to povedia na technickej kontrole.Ale keď na niečo prídeš,daj vedieť.
Opel Zafira 1.9 110kw/Z19DTH 150koníkov jupííí ,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira 1.8 16v Elegance 85kW/115koníkov
Opel Zafira 1.8 16v Elegance 85kW/115koníkov
-
1menem
- Pravidelný užívateľ

Ja by som na to kaslal tiez,ale ide o to ze ked budem kupovat,,nahodou,,niekedy nieco podla typu motora v technickom,alebo niekto ked by som predal auto tak to mozno nebude sediet..A mozno pri predaji budem mat problem tiez,ak sa dotycny bude v tom vyznat..Ide o to posrate papierovanie,kolkovanim.. a strata casu vybavovanim v tejto krajine.Preto sa radsej pytam dopredu co a kde treba ist najprv,lebo ako to poznam,len ta posielaju z uradu na urad a kazdy debil chce po tebe vseliake nezmysli.
]
]
- Buben
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Júl 2007, 21:20
- Auto: Sintra
- Bydlisko alt: Beluša
Re: V technicaku mam zapisany zly typ motora..
Ako si na to prišiel? Mám podobný problém ale niesom si istý.1menem napísal:Nevie niekto aky je postup pri zmene zapisu typu motora v technickom?Lebo asi pri prihlasovani noveho auta na dopravnom inspektorate urobili chybu a dali mi tam miesto z16xe..x16xe..Asi si to predchadzajuci majitel nevsimol.Ci niekto nevie postup kde sa to vybavuje.Ci musim mat potvrdenie aj z oplu.
FORD Ranger Limited 2,2 tdci
FORD Focus 1,6 16V Champion X
OPEL SINTRA 2,2 TD
FORD Focus 1,6 16V Champion X
OPEL SINTRA 2,2 TD
-
1menem
- Pravidelný užívateľ

Dohodol som sa s clovekom tu z fora,Signum,robi v opli,mi hovoril ze taky motor X16XE sa do r.v2005 nedaval,tak ma to sralo a dohodol som sa s nim nech mi mrkne na motor,Nakoniec tam je Z16XE xxxxxatd,ten sa zevraj trochu lisi ,ale vsetko sedi so servisnou knizkou.Akurat v technicaku nie...Bal som sa akurat toho ze ci nemam meneny motor,ale nastastie je to ok.
]
]
-
taki22
-
1menem
- Pravidelný užívateľ

Policajti kontroluju len VIN karoserie,aspon na prepise.Motor mi nekontroloval,ale ide o tu spravnost dielov.Chcem akurat zistit postup pri prepisovani.Asi budem potrebovat vyjadrenie z Oplu,potvrdenie ze aky tam mam motor,ist na obvodny,a potom na prepis na policiu.Ale preto som sa to pytal lebo to neviem presne..
]
]
-
iurai
kontrola originality - pri zmene majitela v SR
a potom pride buzeracia, ze kontrola originality a bude velky problem
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?p=29007
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?p=29007
- loocky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2007, 13:20
ja mam tiez taky problem, ked som bola prihlasovat auto, tak policajt sa ma este spytal, ci auto ma ABS, alebo nema. este som mu to aj povedala, aj mal stary technicak, co som mala okopirovany a cez to vsetko napisal pravy opak. tak teraz len cakam, kym pojdem na technicku kontrolu, co mi na to povedia.
OPEL ASTRA G r.v. 2000 1,4 16V 66 kW
EDICIA 2000
EDICIA 2000
- B@rt0
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 18:50
neviem podla coho policia vydava technicke preukazi ked im donesies stary technicak + rucne vypisane technicke parametre v ich tlacive a aj napriek tomu tam napisu blbosti..som za to ze omyl sa stane, ale ze za jeho opravu mam zaplatiti, tak toto neberiem!!!..tiez my z mojeho z20let urobili x20let..taky motor snad ani neexistuje..a aby som mal cakat problemy na STK tak si to pojdem radsej opravit a vystat si tu soru na DI v PP.. :evil:
-
Zag
Moja osobna skusenost :
Mal som Vectra A r.v. 91 a strepal som prekladku este ked sa dalo na r.v.93 a to som dokladoval priamo papiere s Oplu cez jednu spolocnost ... Napisane som mal dlho r.v.93 ked dom predaval auto tak ze co mam za halusku v technicaku !!! Kamosko sa skludni to nejake hovado pred tebou napisalo tak si to pories a ked sa ti nieco nepaci kludne mi napis svoje operacne cislo a kontakt na tvojho nadriadeneho.Mudroval drzoval asi nebol dlho na tom poste lebo na moj uz huluk dosli 3 PO - samozrejme kamosi tak dostal slovnu facku ci sa do "nasich" ludi drbe ...
Treba len drzo lebo slusnostou sa clovek dostane len po urcitu hranicu.Pokial uz clovek zahra secko aj idiota a neviem co tak potom uz startujem.A pritom stacilo povedat : sledujem ze tu mate uvedeny zly r.v. /kukol do harku na to auto/ tak to opravcame lebo sa niedko sekol ... Uz som zopar krat behal a pomahal kamosom s problemom ako su zle udaje a ties bola snaha od PO nejake papiere preukazovat.Tak sa skocilo do predajne auto a do lizingu ak bolo treba,este raz kopie org. a to som im hodil na stol ze nech cusia ked nemaju kopie ktore im kamos /a nie jeden/ dodal !!! Je to error od PO nie od majitela tak nech si napravuju co posra ...
Mal som Vectra A r.v. 91 a strepal som prekladku este ked sa dalo na r.v.93 a to som dokladoval priamo papiere s Oplu cez jednu spolocnost ... Napisane som mal dlho r.v.93 ked dom predaval auto tak ze co mam za halusku v technicaku !!! Kamosko sa skludni to nejake hovado pred tebou napisalo tak si to pories a ked sa ti nieco nepaci kludne mi napis svoje operacne cislo a kontakt na tvojho nadriadeneho.Mudroval drzoval asi nebol dlho na tom poste lebo na moj uz huluk dosli 3 PO - samozrejme kamosi tak dostal slovnu facku ci sa do "nasich" ludi drbe ...
-
levike
-
joky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
- Auto: Astra F
no jo asi policajti spia ked prihlasujeme auto ja mam taky isty problem mam ABS ale zapisane nieje na STK to nezistili alebo nekontrolovali kedze na valcoch skusal brzdy pri vypnutom motorefanuc napísal:Ja mám podobný problém.Keď mi vydali nový techničák,tak som tam mal,že auto nemá ABS.A ono má.Ale zatial to neriešim.Uvidím čo na to povedia na technickej kontrole.Ale keď na niečo prídeš,daj vedieť.
Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k