interiér-úprava
Moderátor: macil
interiér-úprava
Chcel by som trochu skultúrniť interiér v kadete. Nemáte nejaké tipy? Nechcem sa moc púšťať do niečoho, čo nedopadne dobre a potrebujem trochu inšpirácie.
ja mam skusenosty s plastami streikal som si interier v kadasu robyl som to cez leto na dvore 30stupnou mohlo byt a plasty som najprv poriadne odmastnil potom som to striekol zaklad na plasty ked to uschlo som si namiesal farbu do pistole akril aj s tuzidlom a nastrekal pistolou nom asik 3x som to priestriekaval lebo mi zle krila ale inak som s tim dodnes spokojni neolupava sa to hlavne to poriadne odmastnite lebo by to spravilo take ako kruhy malinke bublinky niekde miestama mi to spravilo v rohoh kde som to zle odmastnil touto farbou mozem preist aj nechtom a neolupne sa ale co som si striekal plasty na dverach to som uz striekal sprejom dal som zaklad a sprej ale sprej je o strasne vela menej kvalitnejsi to uz sa mi olipao prejdenim nechta po barve s preji nom mam aj strop prerobeny tapaciri a vizera to uplne inac poslem pak fotky kdo ce aj s tou farbou