Zobrazenie navigacie na CID-e.
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
zdeno2000
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Okt 2010, 13:40
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Zobrazenie navigacie na CID-e.
Vcera mi v Opli v ZA menili GID za CID a az dnes som odskusal navigaciu a vysledok ma moc nepotesil. Vobec mi nezobrazuje mapu. Ked si dam nahlad mapy je to iba cierne. Kde moze byt problem? Clovek by si myslel, ze ked to urobia v Opli, tak to bude dobre. Znova sa mi tam ist nexce. Odskusal som 4 navigacne cd a robi to na vsetkych aj na originale 
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
A co tak reklamovat ich pracu?
Ved si zrejme za to zaplatil, tak by to malo aj fungovat...
Ved si zrejme za to zaplatil, tak by to malo aj fungovat...
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
-
zdeno2000
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Okt 2010, 13:40
Bojim sa toho, ze tam zabudli zapojit nejaky kablik a ja sa tam zasa potrepem zbytocne kvoli takej malickosti, budem brat dovolenku a mozem si to opravit aj sam nakoniec. Niekde som cital na nejakom anglickom fore, ze to moze byt aj v tom, ze nezapojili RGB kabel. Ale potom nechapem preco vsetko ostatne ide. Asi to budem musiet rozobrat a uvidim. A ze autorizovany servis.
- Juldo
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Nov 2010, 15:30
opel servis Žilina :DD.. osobne som problém nemal ked chodila naša H-čkova astra na kontroly atd... ale mám tam spolužiaka na praxi.. a vraj to tam je občas pekný bordel :DD.. ale inač že vpohode..
a známi zo školy robil v opli 3 či 4 roky tuším aj mechanik aj elektrikár.. takže keby mal niekto v žiline potíže s oplom stačí sa ozvať a posuniem číslo
dobrý majster elektrikár 
Opel astra F-CC 1.8 16V X18XE
ECOTEC elegance 
<a href="http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=23371" class="postlink-local">Meine Astra</a>
<a href="http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=23371" class="postlink-local">Meine Astra</a>