ma niekto skusenosti s 3dverovými astrany

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
Stano
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 01 Júl 2007, 19:23
Auto: !! Zmeň si model auta !!

ma niekto skusenosti s 3dverovými astrany

Príspevok od používateľa Stano »

Chcel by som vas poziadat o info.
Kupil som3-vderovu astru 1.6 55KW je to slabe ale sikovne auticko, vymenil som rozvody, olej, palivovy filter, prachový a pelovy, a teraz hladam co este moze robit neplechu, rad jazdim dlhe trasy a nerad by som, aby ma to nechalo niekde na ceste. Okrem uz spomenuteho piskania okien a vrzgania palubovky som postrehol ze bude nutná vymena vyfuku (na astrach asi dlho nevydrzi) Co by sa este mohlo vyskytnut. Napr na inych autach, neviem ako je to u astier sa aspon mesiac dobredu zvukom ohlasi vymena vodnej pumpy, moja ziaden zvuk nevydava, mam ju pre istotu vymenit. PS: potrebobal by som vymenit aj listu predného okna spolujazdca, je zlomená, musim davat dole aj spetné? Kolko by to móhlo s robotu vyst niekde v servise. A este nieco, aky alarm by ste mi odporucali a kolko stoji, chcem nieco lacnejsie pre dobry pocit, myslim si , ze ak chce niekto auto ukradnut ukradne ho nech tam mas hocico.
Dakujem
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 09:43
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brhy »

co sa tyka motora staci ak zbehnes do servisu a hodis to na PC oni ti povedia co a ako potom este pozri tlmice pozri brzdove oblozenie. a mozno vodu v ostrekovaci 8)
Volvo C70 2.3T5 240hp :D zatial ....
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Ak už, tak pumpu si mal vymeniť spolu s rozvodmi, ale spravidla sa mení pri každej druhej výmene rozvodov. Inak myslím, že by ťa nemala nechať nikde na "holičkách".
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - VŠEOBECNE"