rucicka rychlosti
Moderátor: dulo
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Apr 2009, 15:38
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
rucicka rychlosti
Caute oplaci, mam teraz taky to problemik, dal som si xenoni a ked zapnem svetla, zacne my svietit ABS, ale aj zacala mi rucicka rychlosti pozapnuti kluca do polohy 2. kde mi svietia kontrolky poskakovat medzi 0-10 a sem tam ma neskore reakcie a podla navigacneho mi rucicka ukazuje o 10km/h viak ako skutocnosti idem. Viete mi niekto poradit?
- ondrik363
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Apr 2008, 12:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: rucicka rychlosti
jani152 napísal:Caute oplaci, mam teraz taky to problemik, dal som si xenoni a ked zapnem svetla, zacne my svietit ABS, ale aj zacala mi rucicka rychlosti pozapnuti kluca do polohy 2. kde mi svietia kontrolky poskakovat medzi 0-10 a sem tam ma neskore reakcie a podla navigacneho mi rucicka ukazuje o 10km/h viak ako skutocnosti idem. Viete mi niekto poradit?
Suvislost medzi ABS a rucickou rychlomera by som nejaku videl: rychlomer vyuziva cidlo ABS (teraz neviem presne ktoreho,ale tusim laveho zadneho kolesa) k urceniu rychlosti vozidla....A ked ti to zacalo robit po namontovani xenonovej sady,niekde asi nastala chyba...Vybojky pracuju s vysokym napätim,a vsade tam,kde je vysoke napätie,je aj velke elektromagneticke vlnenie /rusenie/...Neumiestnil si ballast niekde blizko pri riadiacej jednotke ABS?..Ta sa myslim nachadza v motorovom priestore na lavej strane v smere jazdy...A skus este odpojit ballasty,zapnut svetla,ci to robi aj tak,aby sa vylucila nahoda....
"ballast"-zdroj vysokeho napätia pre vybojky....
Opel omega 3.2 V6-EX
---------------------------------------------------
http://www.cool112.salem.sk
0908 18 45 18
http://www.cool112.salem.sk
0908 18 45 18
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
urcite predne lave je ajpre rychlost
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže