Ahoj, allien!
Tvoj finančný limit je dosť tvrdý. Vzhľadom k veľkému počtu príplatkového vybavenia... Je naozaj len na Tebe, čo si vyberieš. Mám novú Astru niečo cez mesiac z môjho pohľadu ti môžem poradiť ťažko, ale svoj názor napíšem.
Nová Astra narástla aj pribrala, s motorom 1.4 je to naozaj len na kľudnučké presúvanie sa. A plne naložený ešte viac. Mám 1.6 bez turba a je to akurát pre mňa. Jazdím ležérne, ale keby som sa mal za niekým vliecť a nemal výkon na bezpečné predbehnutie, to by ma porazilo. Turbo? Nikdy...
Máš už vybranú farbu? Veľmi jej pristanú svetlé odtiene, tmavou tie elegantné tvary úplne zahalíš. Vybral som si briliantovo červenú, pozerali po mne čudno u predajcu. Až keď budila všeobecný obdiv na predajni, dali mi pravdu.
Priplatil som si aj širšie pneumatiky a väčší rozmer disku. Chodí to ako po koľajniciach, v zatáčke úžasne drží stopu. Doporučujem, ak ti to vyjde finančne.
Autorádio je mojím najväčším sklamaním. Nie som vyznavačom hudby typu dum-dum, mám rád kvalitné výšky. No a teraz na ne môžem zabudnúť. Zabudované CD-400 hrá aj s maximálne vytočeným ekvalizérom vyšších frekvencií neskutočne basovo. Neviem posúdiť, či je to osadenými reproduktormi, alebo konštrukciou zosilovača. No hrá to na úrovni diskotéky v najhlbšom zapadákove v podaní nadrbaného diskdžokeja... Dnes by som už volil rádio CDC-400 s changerom a možnosťou vlastnej fonotéky na cd nosičoch v mp3.
Inak sa vyžívam. Od skvelo fungujúceho tempomatu a dvojzónovej elektronicky riadenej klímy, radenia šesť stupňového automatu s možnosťou sekvenčného orgazmu

, cez jazdné vlastnosti až po opojný pocit šťastného majiteľa krásneho auta.
Tento pocit prajem aj Tebe. Nech Ti to vyjde...