Strata ťahu a zhasínanie motora.
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
pero49
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Jún 2010, 13:34
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Strata ťahu a zhasínanie motora.
mam astru H 1.6 twinport r.v 2005+LPG a hladam mechanika co sa tomuto autu naozaj rozumi...takze uz asi 3 mesiace chodim po servisoch a nikto mi nedokazal pomoct....mam takyto problem..:auto nema vykon nechce ist do otacok ale vatsinou nad 90km/h do 90tky auto ide celkom dobre ale potom sa zacne uplne trapit prestane reagovat na plyn. pedal a zrychluje velmi tazko a pri 100-110 prestane regovat uplne a v tom momente ked dam neutral cely motor zhasne...po nastartovani je zasa vsetko ok ale iba do tej 90-100ky kedy zasa prestane reagovat...sem tam sa mi stane ze som isiel s autom aj 160 ale velmi kratku dobu ked zasa prestalo auto zrychlovat a motor znova zhasol a to nehovorim o tom ze ked chytnem kopec auto ide ako slimak na trojku...a toto vsetko robi aj na plyn aj na benzin a na ten benzin to je este horsie keby som nemal ten splynovac tak by sa na tom nedalo ani jazdit....a este jedna vec rano ked nastartujem a pridam plyn samozrejme startujem na benzin auto sa dusi otacky padaju a sem tam sa ozve s motoru cudny zvuk musim ho nechat zohriat inac mi nezrychluje a motor stale vypina...auto bolo uz na 5 pc ale ziadnu chybu neukazuje...bol meneny olej filtre aj sviecky a stale to robi...prosim poradte co najskor...dakujem
zmena názvu :!:
edited by admin
zmena názvu :!:
edited by admin