Ochranny kryt podvozka - nova Astra

Moderátori: bukelo, buci_vectra

wewek

Ochranny kryt podvozka - nova Astra

Príspevok od používateľa wewek »

ahoj,
je to na nieco dobre? Planujem kupit novu Astru a ten ochranny kryt podvozka stoji 200EUR. Mne to pride ako zbytocnost.
Dik za radu.
Používateľov profilový obrázok
yellow
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Júl 2009, 21:55
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Re: Ochranny kryt podvozka - nova Astra

Príspevok od používateľa yellow »

Zbytočnosť to určite nieje chráni to motor a motorový priestor od bordelu s ciest hlavne v zime, keď je všade sol je to super vec. Sám ho nemám tak viem ako motor vyzerá, keď to porovnám s bratovím autom, ale už ho mám objednaný. 200e je dosť za kus plastu, ale kým to začne vyrábať niekto druhý ako Opel tak to asi ešte nejaký čas potrvá predsa je to nová Astra J.
Astra G 1.4 16V Twinport Z14XEP
r.v. 04.2008
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

plno aut to nema. vidim zmysel iba u diesla, aby sa rychlejsie zohnal motor
Kesi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
Auto: Astra H
Bydlisko alt: Land of Confusion

Príspevok od používateľa Kesi »

Ja som si ho dokúpil za myslím :?: 60 zlotých :D
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
wewek

Re: Ochranny kryt podvozka - nova Astra

yellow napísal:Zbytočnosť to určite nieje chráni to motor a motorový priestor od bordelu s ciest hlavne v zime, keď je všade sol je to super vec. Sám ho nemám tak viem ako motor vyzerá, keď to porovnám s bratovím autom, ale už ho mám objednaný. 200e je dosť za kus plastu, ale kým to začne vyrábať niekto druhý ako Opel tak to asi ešte nejaký čas potrvá predsa je to nová Astra J.
Vdaka za odpoved. Trosku ma to hneva na znacke Opel, ze vsetko je za extra priplatok. Kazda blbost a este k tomu to stoji ovela viac ako u inych znaciek. Este prehodnotim kupu novej Astri. Chcel som ju kupit vo vybave Sport a teraz zistujem, ze to nie je zdaleka konecna cena...
Napr. taka Mazda 3 je lacnejsia a vo vybave TX je uz vsetko (co Astra ma za extra priplatok).
palix
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Feb 2008, 15:28
Auto: Astra G
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa palix »

Aj Škodaovka má všetko za príplatok ;). Asi je to postoj európskych výrobcov. Alebo tá Mazda 3 je už taká drahá v tej výbave, že je tam všetko. Ináč keby som sa mal rozhodovať medzi novou Astrou a Mazdou 3... HMMMM... Ople nie sú zlé, nová Astra je nádherná, ale tuším, že Mazda je iná kategória a je tiež nádherné auto :). Pod mojími oknami by zrejme stála tá Mazda ;)
Opel Astra G, r.v. 2007
Peterka
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Mar 2010, 16:30

Príspevok od používateľa Peterka »

Ja som cakatel na novu Astru, mazdu3 som bol skusat, ale je v nej hrozne malo miesta, a naviac v ziadnej vybave nema vyskovo nastavitelne sedadlo. Na moju otazku, preco je to tak, ked moja 15rocna mazda323 taku "vymozenost" ma, aj miesta nad hlavou pri vyske 196cm mam v nej dost, bola odpoved predajcu, ze japonci su mensi a takto sa pri novych modeloch rozhodli. Ponukali mi mazdu5 ci 6 so zlavou, ale to som uz nechcel. Astru som objavil nahodou a rozhodol integrovany nosic bicyklov, hoci ak by mi dizajnovo nesedela, nechcel by som ju. Bol som s nou viackrat na testovacej jazde a pohodlia mam v nej dost, co je mojou prioritou. Tiez som pri konfiguracii auta rozmyslal nad tym ochrannym krytom podvozka, ale zdalo sa mi to zbytocne, hoci neviem ako vyzera a od coho ma vlastne podvozok chranit.
troodon
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17

Príspevok od používateľa troodon »

Ja by som si pri kupe auta nakonfiguroval len to co neviem dorobit dodatocne a lacnejsie, cize moja rada je bud si tam kryt dorobit neskor-su vyrobcovia na to specializovany alebo potom cez net pohladat z nejakej buracky-to je u novej astry problem lebo je kratko na trhu a cez e-bay bude drahsia doprava.
wewek

Peterka napísal:Ja som cakatel na novu Astru, mazdu3 som bol skusat, ale je v nej hrozne malo miesta, a naviac v ziadnej vybave nema vyskovo nastavitelne sedadlo. Na moju otazku, preco je to tak, ked moja 15rocna mazda323 taku "vymozenost" ma, aj miesta nad hlavou pri vyske 196cm mam v nej dost, bola odpoved predajcu, ze japonci su mensi a takto sa pri novych modeloch rozhodli. Ponukali mi mazdu5 ci 6 so zlavou, ale to som uz nechcel. Astru som objavil nahodou a rozhodol integrovany nosic bicyklov, hoci ak by mi dizajnovo nesedela, nechcel by som ju. Bol som s nou viackrat na testovacej jazde a pohodlia mam v nej dost, co je mojou prioritou. Tiez som pri konfiguracii auta rozmyslal nad tym ochrannym krytom podvozka, ale zdalo sa mi to zbytocne, hoci neviem ako vyzera a od coho ma vlastne podvozok chranit.
Ako si nastavoval to sedadlo? Ja som sice kusok nizsi ale nastavit sa sedadlo dalo.
PS: pre Aziu sa vyrabaju ine modely M3. Pre Europu a Ameriku su modeli ine a prisposobene pre vyssich zakaznikov.
Ja uz som sa def. rozhodol pre M3.
Astra resp. Opel, ma nepresvedcil.
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

do kosa alebo premenujeme na zly Opel, zla Mazda, ci ?
Peterka
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Mar 2010, 16:30

Príspevok od používateľa Peterka »

Do M3 som sadol, nezmestil, pytam sa- ako a vyskovo nastavuje sedadlo- vraj sa neda, vravim podme do modelu kde sa da- odpoved v M3 sa neda. Tym u mna skoncila.
Na 323-jke som urobil 330 tis.km, takze zla mazda urcite nie, na novu Astru cakam a verim, ze ma nesklame a nebude zla, takze do kosa.
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

K téme! :!:
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
oxanko
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 05 Aug 2009, 09:51

kryt na 1.4 astra G

Príspevok od používateľa oxanko »

montoval to niekto?

ponukaju nejaky archanjel aj predaj týchto krytov, podla mna je to super vec, ale na benzinove 1.4 alebo 1.6 nemaju.

neviete, či pasuju aj z nejakej inej napr. Diesel alebo 1.8 benzin??

podla mna je to super, mam 2004 a ked som pozeral tu hrdzu na motory, tak som skoro zaplakal...
Astra G Classic , 1.4 16V (nie twinport ;o)
kiko24252
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 04 Apr 2009, 12:14
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kiko24252 »

tiež to zháňam ale zatial nič
Opel Astra G kombi 1.4 16V 66kw r.2003
deutsch autos
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 26 Nov 2009, 23:54
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deutsch autos »

nooo a uz mas tu astru ?lebo ja som sa stretol s veeelmi castymi reklamaciami.....ja som napriklad uz od vyroby nemal zapojene zrkadla....pocas jazdyked prebehnem po nejakej nerovnosti na ceste nieco zapyska neviem ci v tlmici alebo v com...massice opel garanciu ale ta to proste sere na novom aute....ja mam enjoy ale mal som kopu veci zadoplatok......2zonova klima flexride podvozok hlinikove disky falosna podlaha atd atd.....cena ide k 20 000e. vozenie pohodlne stabilita skvela aj vdaka tomu wattovmu primaovodu ale zeby uplne spokojnost? :? :roll:
ex-opel corsa c 2004 1,7 dti Y17DT
opel astra j enjoy 1,6 ecotec Z16XER (flex ride podvozok,) 2010
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - PODVOZOK/BRZDY"