Startovanie VeA
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Startovanie VeA
Takze este raz tu sformulujem moj problem. Auticko mi po dlhson odpocinku (noc v garazi, proste 2-3 hodinky a viac) startuje s problemami, proste tvari sa tak ako keby nemalo benzin, a toci asi 5-6 sekund a az potom naskoci. Ked zosliapnem plynovy pedal, tak naskoci zaraz. Ked ho nasledne na to vypnem a nastartujem znovu tak chyti pekne na prvu supu.
Menil som sviecky + palivovy filter (pri starom filtry to robilo tiez) ale problem nezmizol. Jednine na co som prisiel bolo, ze bud mi niekde ten benzin unika (hadicky) alebo proste pada. Pondelok ak sa mi podari, tak skusim pomenit hadicky okolo cerpadla ale myslim ze to bude skor tym ze proste pada.
Este jedna malickost, neviem ci je to chyba, ale ked otocim klucom do polohy ze sa rozsvietia kontrolky, tak cerpadlo nedotlaca (ale neviem ci by vobec malo), proste cerpadlo zacne makat az po nastartovani, respektive pocas startovania.
Menil som sviecky + palivovy filter (pri starom filtry to robilo tiez) ale problem nezmizol. Jednine na co som prisiel bolo, ze bud mi niekde ten benzin unika (hadicky) alebo proste pada. Pondelok ak sa mi podari, tak skusim pomenit hadicky okolo cerpadla ale myslim ze to bude skor tym ze proste pada.
Este jedna malickost, neviem ci je to chyba, ale ked otocim klucom do polohy ze sa rozsvietia kontrolky, tak cerpadlo nedotlaca (ale neviem ci by vobec malo), proste cerpadlo zacne makat az po nastartovani, respektive pocas startovania.
-
vladimir
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
cerpadlo paliva by malo po zapnuti kluca(ked uz svietia kontrolky)dotlacit benzin do predu
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
vladimir
-
Komo
- Strieborný užívateľ

Krokacik cistim pravidelne, volnobeh drzi krasne...ako vravim, proste nedotlaca...ale neviem ci predtym dotlacalo...to zacalo robit len tak z nicoho nic...ako vravim, skusim pomenit rurky od cerpadla po filter a dam vediet...ale akosi nemam na nic cas..ale pozrem sa na to.
A myslim ze ziadna motorizacia VeA nema ERG.
inak este jedna vec. Ked pocas tohot "dlheho" stratovania slapnem na plynovy pedal, auto naskoci okamzite.
A myslim ze ziadna motorizacia VeA nema ERG.
inak este jedna vec. Ked pocas tohot "dlheho" stratovania slapnem na plynovy pedal, auto naskoci okamzite.
-
vladimir
-
vladimir
-
rado.c
-
vladimir
-
Komo
- Strieborný užívateľ

Tak to je dost problem..pretoze mne netlaci vobec...ale aj tak zaujimave, ze som si nikdy nevsimol (nepocul) ze by tlacilo a tento problem mam len asi zo pol roka...najprc som myslel ze je to tymi svieckami a filtrom, ale pomenil som a ako ked dlho nestoji tak startuje uzasne....ale ked stoji dlhsie tak tocim.....
-
Komo
- Strieborný užívateľ

no uvidime...momentalne som nemal akosi cas pozret sa na to poriadne, len to viem ze to zacalo robit viac - menej zo dna na den...tak mozno blbost ale niesu tam 2 zdroje napajania? jeden pri "kontrolkach" a druhy za behu motora? alebo take cosi...lebo benzin mi neunika....a tak fakt neviem.Maťo napísal:mne na cali tiež pri kontrolkách netlačí, ale až pri štartovaní a po tech. stránke je calibra to isté čo vectra A.
Inak kod motora je C20NE cize na to palivove cerpadlo sa mozu kuknut aj Omegaci a vlastne kazdy s tymto motorom.