Klepanie
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Svano
Klepanie
caute, vcera jak som prezul mi zacalo cosi klepat v motorovej casti. Pred tym to nerobilo. Robi to za studena aj za tepla. Je to pocut az od takej trojky. Ked mam zaradene a pustim plyn prestane. Ked pridam navolno tak nic klepe. Ked vymacknem spojku prestane. Myslim ze to bude nieco s prenasanim sily z motora na kolesa lebo navolno to nic nerobi. Este mam prasknuty silent v tej kosti, ale neviem ci to suvisi.
-
Svano
-
vladimir
-
vladimir
No ved práve to je to,ked mu "šliapneš na krky" motor sa nahne do zadu a zadný silentblok dostáva najviac zabrať......niekedy nemusí byť ani prasknutý....
môže to robiť aj spojka-lamela,ale v tvojom prípade skôr ten silentblok
skús ešte z pevného štartu,tak trochu do mierneho kopčeka, pomaly púšťať spojku pri malom plyne-vtedy to zvykne zatriasť celým autom...
môže to robiť aj spojka-lamela,ale v tvojom prípade skôr ten silentblok
skús ešte z pevného štartu,tak trochu do mierneho kopčeka, pomaly púšťať spojku pri malom plyne-vtedy to zvykne zatriasť celým autom...
-
vladimir
-
Svano
skusal som to do toho kopca a netrepalo. inac som to uz vymenil, ten stary bol v takom stave ze tu gumu som normalne odtrhol rukou. To silne klepanie sa stratilo, ale este tam cosi pocut. Robi to ked brzdim motorom. Tak isto to robi ked napriklad zaradim rychlost a zatlacim na riadiacu paku . Akoby som to povedal....no napr: dam 3 a zatlacim smerom dopredu, tak vtedy to robi. ..ako keby rapkac.
-
Svano
-
vladimir
Tie ostatné silentbloky by mali byť v poriadku-nemáš až tak staré auto,aby boli vymlátené,prvý odchádza väčšinou ten zadný...ale ak sa na to cítiš,nič tým nepokazíš,ak ich vymeníš
no a s tým podržaním ruky na páke... :x ,tak,ako nemá ostať noha na spojkovom pedáli,tak nemá čo ostávať ruka na riadiacej páke -my v našich autíčkach nemáme sekvenčné,alebo neviem aké profi prevodovky
no a s tým podržaním ruky na páke... :x ,tak,ako nemá ostať noha na spojkovom pedáli,tak nemá čo ostávať ruka na riadiacej páke -my v našich autíčkach nemáme sekvenčné,alebo neviem aké profi prevodovky
-
Jakub-ko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Nov 2006, 11:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
no to je problem kvoli nedostupnosti (neviem ako to tam nemci dostali?) ale vlezes pod auto zozadu -zospodu najdes velky kus hliniku prichyteny troma srubami na 18mm kluc toto povolisa ked ti to neodpadne tak je silent "este" v poriadku lebo drzi na gumeSvano napísal:a este som sa xcel opytat na tie ostatne silenty, ze kde su lebo furt mi tam cosi vibruje..a ten akysi olejovi silent zevraj ten ked praskne tak je to v prdeli...jako ho pozrem?
predne su vpredu na motore ten prevy este ako tak vidno pod baterkou ale ten lavy je schovanya je prichyteny o ten kus hliniku ktory ide ponad remenicu kompresora klimy k obidvom je pristup jak kua ale ak niesu od vyteceneho oleja tak su asi v poriadku
OPEL VECTRA CARAVAN X 16 XEL