Nastartuje a zdochne
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Svano
Nastartuje a zdochne
caute, v posledej dobe sa mi sem tam stane ze ked nastartujem tak motor hned zdochne. Ako keby som startoval bez imobilizera. Robi to uplne nahodne za studena aj za tepla. Zhruba tak po 8 startoch motor chyti, trochu zakolisaju otacky a bezi. Niekedy mi aj pri plynulej jazde sem tam cukne, ale to s tym asi nic nema. Idem menit sviecky tak to hadam to cukanie zmizne. Neviete poradit co s tymi startami?
-
Svano
-
Svano
-
Svano
jj, klapku so ocistil, vahu pozrem ale neviem co ? :-)
krokac mam doma rozobraty nieco so ocistil ale evie ci to bude stacit.
v tom krokaci mam vycistit aj vnutro? tam gde je ta tycka? a treba tam potom nieco premazat?...som si vsimol ze je to vsetko take mastne, aj klapka aj ta hadica co som ju daval dole...robim to prvy krat tak neviem
krokac mam doma rozobraty nieco so ocistil ale evie ci to bude stacit.
v tom krokaci mam vycistit aj vnutro? tam gde je ta tycka? a treba tam potom nieco premazat?...som si vsimol ze je to vsetko take mastne, aj klapka aj ta hadica co som ju daval dole...robim to prvy krat tak neviem
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Je to od oleja, ktorý sa tam dostáva cez odvetranie kľukovej skrine. Hadice vytri, klapku a krokáč vyčisti čističom na karburátory. Na tú klapku sa hodí aj nejaký štetec. Krokáč prepláchni hlavne v miestach, kde sa pohybuje oska. Po vyčistení to prepláchni ešte tech. benzínom. Mazať to nemusíš, i keď ja som do ložiska osi klapky kvapol kvapkou motorového oleja.
-
taki22
-
Svano
-
Svano