problem s oknom
Moderátor: buci_vectra
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 16:13
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
problem s oknom
zdravim vsetkych calibrakov mam zas taky problemik ked zatvaram spolujazdcove okno tak sa mi nezavre na normalnu uroven ale asi o centimeter vyssie cize nemozem dobre zavriet dvere nevie niekto preco???
Opel calibra 8V c20ne
-
- Bronzový užívateľ
- Manta
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
- Kontaktovať používateľa:
mali by tam byt 2 alebo 3 dorazi ktore su namontovane hore a ako sklo ide hore tak ho zastavi az doraz. Ja mam na Mante tiez bezramikove dvere a mam tam tie dorazy ktore mi urcuju ako vysoko sa okno vytiahne a da sa nastavit zvlast predok a zadok podla tho ako to potrebujem...ked das dole tapacir dveri tak by to malo byt hned pod oknom na vrchu dveri take L-ka ktore su uchytene asi 6stkami skrutkami.Abominator napísal:no vsak mozno len by som to potreboval presne vediet
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Bronzový užívateľ
okej diki pojdem to pozret dam vedietManta napísal:mali by tam byt 2 alebo 3 dorazi ktore su namontovane hore a ako sklo ide hore tak ho zastavi az doraz. Ja mam na Mante tiez bezramikove dvere a mam tam tie dorazy ktore mi urcuju ako vysoko sa okno vytiahne a da sa nastavit zvlast predok a zadok podla tho ako to potrebujem...ked das dole tapacir dveri tak by to malo byt hned pod oknom na vrchu dveri take L-ka ktore su uchytene asi 6stkami skrutkami.Abominator napísal:no vsak mozno len by som to potreboval presne vediet

Opel calibra 8V c20ne
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Aug 2010, 11:30
sú tam dorazy na 100%,na calibre sa dá nastavovať okno vo všetkých smeroch doslova 3D,za pomoci dorazu aj výška vysúvania,len pozor može sa zdať,že okno výde hore motorček zacíti zábranu o vrchnú gumu pri zatvorených dverách a vráti polohu o asi 2cm nižšie,je to ochrana keby si tam niekto nedajbože zabudol prsty atď,chce to troška trpezlivosti.
Opel Rekord E2 2,3 D, Rekord E1 2,0Berlina,kadett cabrio GSI=už minulosť
- mick04
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Nov 2008, 23:58
- Auto: Astra G
Nadstavovali sme konečne okno na spolujazdcovej strane s Georgom preto že celkom nedoliehalo, a je to asi tak že na doraz slúži jedna skrutka na lavej strane s ktorou sa po uvolnení dá vertikálne hýbať, ostatné skrutky slúžia na doladenie okna do správnej polohy.
Po nadstavení sa ale okno po vytiahnutí do vrchnej polohy vždy spustilo o pár cm dole, v podstate treba vybrať a následne zapojiť poistku slúžiacu pre okná späť a tie sa zresetujú.
Po nadstavení sa ale okno po vytiahnutí do vrchnej polohy vždy spustilo o pár cm dole, v podstate treba vybrať a následne zapojiť poistku slúžiacu pre okná späť a tie sa zresetujú.
Astra Bertone Z20LET
Calibra C20NE-EX
Calibra C20NE-EX