vectra c stierace.
Moderátori: dulo, buci_vectra
- tomas832
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 20:09
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: BA
- Kontaktovať používateľa:
vectra c stierace.
nejdu mi na stierach 3 rychlost a na pc som nezistil nic,,,ked zapnem 3 rychlost tak stierace zostanu v polohe posledneho pohybu,co ma dost stve,,,neviem ci mam ist do autorizovaneho servisu alebo si to zrobim aj doma sam,,,dik za radu
skoda favorit
skoda favorit
- fefko
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Mar 2009, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
caute.takze uz sme na to spolu s KERRYm prisli.u mna to nieje problem v rele.oba rele su v poriadku.su to rele v poistkovej skrinke v motorovom priestore a su hnedej farby.predchadzajuci majitel zle zalozil poistky v motorovom priestore.poistky na pozicii F11 a F12 su na predne stierace a na pozicii F13 je poistka na ESP.vedla horneho hnedeho rele maju byt na pozicii F11 a F12 zelene 30A poistky a nad nimi na pozicii F13 ma byt hneda 7,5A poistka.ja mam na pozicii F11 zelenu 30A poistku a na pozicii F12 hnedu 7,5A poistku.na pozicii F13 nemam ziadnu poistku.zajtra kupim poistky,pretoze su tam take mini,prehodim to tak ako to ma byt a dam vediet
Opel Vectra C 2.0 DTI 16V Comfort 2005
-
buel
-
mjfox
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Aug 2009, 22:47
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bratislava
tak vyzera ze mam podobny problem... najrychlejsi stupen proste nejde... idu pomalicky niekedy mm pocit ze sekano trhano ako keby sa nieco trapilo...
netusim neviem kde co rozobrat takze neviem sa s tym dalej pohnut...
navyse vcera prestali ist uplne a ked neslo nic nereagovalo tak ani ostrekovace nestriekali...
asi 3krat za 3hodiny sa spojazdnili ked osm namatkovo skusil...
rano isli ale klasicky bez 3tej polohy:-(
netusim neviem kde co rozobrat takze neviem sa s tym dalej pohnut...
navyse vcera prestali ist uplne a ked neslo nic nereagovalo tak ani ostrekovace nestriekali...
asi 3krat za 3hodiny sa spojazdnili ked osm namatkovo skusil...
rano isli ale klasicky bez 3tej polohy:-(
Opel Vectra C GTS 1.9 CDTI 110Kw 2006
Ex- Opel Vectra C 2.0 DTI 74Kw 2004
Ex- Opel Vectra C 2.0 DTI 74Kw 2004
-
jouzsi
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Sep 2008, 23:41
Bude to chyba asi väčšine týchto áut, ani mne nejdú stierače na 3. stupni. No a ja mám aj ďalší problém... Mám dažďový senzor, ktorej citlivosť sa nastavuje na pravej páčke. Nezaoberal som sa s tým ako ten senzor funguje, tak som ho ani neriešil. Krátko po kúpe auta som musel ísť na výmenu čelného skla a v tom čase som si prelistoval príručku k autu a našiel v nej princíp fungovania senzora... Tak som ho chcel vyskúšať a hneď ako pršalo som sa s tým hral ale vôbec mi to nereaguje v žiadnej polohe...
Mohlo sa stať, že pri výmene skla pri senzore niečo dodrbali??
3. Opel Vectra C Caravan 1,9 CDTi, 150 PS, r.v. 2006 - ex
2. Opel Astra G Caravan 2,0 DI 16V, 82 PS, r.v. 1998 - ex
1. Opel Corsa B City 1,0i 12V , 54 PS, r.v. 1999 - ex
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Stava sa to casto pri vymene celneho skla,ze tam nieco do...ujouzsi napísal:Bude to chyba asi väčšine týchto áut, ani mne nejdú stierače na 3. stupni. No a ja mám aj ďalší problém... Mám dažďový senzor, ktorej citlivosť sa nastavuje na pravej páčke. Nezaoberal som sa s tým ako ten senzor funguje, tak som ho ani neriešil. Krátko po kúpe auta som musel ísť na výmenu čelného skla a v tom čase som si prelistoval príručku k autu a našiel v nej princíp fungovania senzora... Tak som ho chcel vyskúšať a hneď ako pršalo som sa s tým hral ale vôbec mi to nereaguje v žiadnej polohe...
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
jouzsi
- Pravidelný užívateľ

Dá sa to nejak opraviť bez toho aby bolo čelné sklo odstránené?Signum napísal:Stava sa to casto pri vymene celneho skla,ze tam nieco do...ujouzsi napísal:Bude to chyba asi väčšine týchto áut, ani mne nejdú stierače na 3. stupni. No a ja mám aj ďalší problém... Mám dažďový senzor, ktorej citlivosť sa nastavuje na pravej páčke. Nezaoberal som sa s tým ako ten senzor funguje, tak som ho ani neriešil. Krátko po kúpe auta som musel ísť na výmenu čelného skla a v tom čase som si prelistoval príručku k autu a našiel v nej princíp fungovania senzora... Tak som ho chcel vyskúšať a hneď ako pršalo som sa s tým hral ale vôbec mi to nereaguje v žiadnej polohe...
-
jouzsi
- Pravidelný užívateľ

Sklo je správne, sedí všetko, len pri montáži mohli niečo zle spraviť. Skúsim pohladať fórum či sa to dá nejak opraviť...iurai napísal:dali ti aspon spravne sklo ?
-
Bokyno
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Mar 2009, 11:54
Ked ti mozem poradit, pozri sa pod tu plastovu krytku, ide tam taky jemnucky kablik ktory je zapojeny do zasuvky. Mne pri vymene celneho skla na mojej Vectre presekli tento kabel, senzor bol zalozeny v poriadku len presekli kabel. Ked som nasiel ze toto je ten problem, stacilo prerusenie okruhu na tom mieste zacinovat a uz to ide.jouzsi napísal:Sklo je správne, sedí všetko, len pri montáži mohli niečo zle spraviť. Skúsim pohladať fórum či sa to dá nejak opraviť...iurai napísal:dali ti aspon spravne sklo ?
-
jouzsi
- Pravidelný užívateľ

diky sa super typ, ale problém sa dnes úplne náhodou vyriešil... Neviem prečo sa to doteraz nestalo, ale dnes začal pomaly padať dážď. Ja som bol lenivý zapnúť stierače a zrazu sa sami pohli a začali stierať...
Tak to bola radosť
Už vyše pol roka mi to nešlo nikdy a teraz to už ide... nastavil som najvyššiu citlivosť no mne pripadá to stieranie dosť pomalé. No nevadí, aspoň to funguje... 
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
dazdovy senzor je potrebne vzdy najprv aktivovat pačkoujouzsi napísal:diky sa super typ, ale problém sa dnes úplne náhodou vyriešil... Neviem prečo sa to doteraz nestalo, ale dnes začal pomaly padať dážď. Ja som bol lenivý zapnúť stierače a zrazu sa sami pohli a začali stierať...Tak to bola radosť
Už vyše pol roka mi to nešlo nikdy a teraz to už ide... nastavil som najvyššiu citlivosť no mne pripadá to stieranie dosť pomalé. No nevadí, aspoň to funguje...
Mám Opel
- Stanley224
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Mar 2008, 12:15
- Auto: Iná značka