POMOC S C20NE
Moderátor: buci_vectra
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 16:13
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
POMOC S C20NE
NAZDAR CHALANI MAM CALIBRU 8V AK SA NIEKTO VYZNA S TYMTO MOTOROM POTREBOVAL BY SOM NEJAKE VYSVETLENIA KDE CO NAJDEM V TOMTO MOTORE.STALA SA MI CHYBA A NIEVIEM CO TO MOZE BYT KED SOM ISIEL ZACALO MI DUSIT MOTOR ZE KED SOM PRIDAL PLYN LEN TO SPOMALOVALO AJ KED SOM MAL PLYN NA PODLAHE LEN PADALI OTACKY AZ DO ZASTAVENIA TROCHU SA TO POTRIASLO A VYPOL SOM MOTOR . POTOM SOM HO UZ NENAKOPOL . SVIECKY AJ ROZVADZAC BY O NEMALO BYT LEBO HADZU ISKRU A SANIE TIEZ NENI UPCHATE.. NEVIE NIEKTO CO TO MOZE BYT???
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
skus napisat Kimi-mu , on rozobral do srobika tento motor, mozno bude vediet pomoct 
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Kimi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
... ja som nerozobral dvojliter ale 1.8-čku
ale určite sa tú nájdu chalani čo ti tu poradia, prinajmenšom ako si vyblikať závadu a kódy závad tohto typu motora sú aj tu niekde na fore / ak sa nemýlim /
... takto všeobecne ako si opísal závadu to môže byť všeličo prečo motor zhasol a nejde naštartovať, od maličkosti až po " drahšiu" chybu

... takto všeobecne ako si opísal závadu to môže byť všeličo prečo motor zhasol a nejde naštartovať, od maličkosti až po " drahšiu" chybu
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Kua , preco si ja stale mysllim , ze mas 2,0 :roll:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 16:13
- Manta
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
- Kontaktovať používateľa:
Kimi to mas jedno 1.8 cka je taka ista ako 2liter len sa lisi kubaturou a vykonomKimi napísal:... ja som nerozobral dvojliter ale 1.8-čkuale určite sa tú nájdu chalani čo ti tu poradia, prinajmenšom ako si vyblikať závadu a kódy závad tohto typu motora sú aj tu niekde na fore / ak sa nemýlim /

Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
a možno to bude palivové čerpadlo,prípadne relémick04 napísal:tak dnes mi vypovedalo auto počas jazdy a už som ho nenakopol, v pondelok idem k Teovy na diagnostiku tak som zvedavý ktoré čidlo bude v riti, dám ešte vedieť ako to dopadlo :?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- Manta
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
- Kontaktovať používateľa:
tak toto sa mi na mante stalo len raz na dialnici a mal som odpaleny el kablikmick04 napísal:tak dnes mi vypovedalo auto počas jazdy a už som ho nenakopol, v pondelok idem k Teovy na diagnostiku tak som zvedavý ktoré čidlo bude v riti, dám ešte vedieť ako to dopadlo :?
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel Manta B GSi C20NE
- Lubec
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
????kadettc napísal:Posilovac "odpojis" ked stlacis spojku.mick04 napísal:tak toto keby sa mi stalo na dialnici v zákrute niekde pri Novej Bani 130-150Kmh tak som asi v riti, odpojený posilovač a konec :execute:
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"