Opel Vectra 1.6 16v oplati sa???
Moderátori: dulo, buci_vectra
- fester777
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Júl 2009, 22:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
je z bazaru a ma nabehanych 157 000 km
:D rataj o par desiatok viac, menena manzeta riadiacej paky tiez naznacuje velkemu poctu km, brzdy ak neboli menena budu pravdepodobne namaderu. Ked nepotrebujes auto a dlhe roky a na dlhe cesty tak ta cena je priatelna
do12/09:Moja bejvala Skoda Forman(zalozny zdroj v pripade mojej nepritomnosti doma
)
od 12/09:Sucasna laska Opel Vectra B Caravan X20DTH r.v.2000
http://www.fester777.salem.sk/index.php
od 12/09:Sucasna laska Opel Vectra B Caravan X20DTH r.v.2000
http://www.fester777.salem.sk/index.php
-
Evers
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Aug 2009, 10:43
- Kontaktovať používateľa:
fester777 napísal:je z bazaru a ma nabehanych 157 000 km:D rataj o par desiatok viac, menena manzeta riadiacej paky tiez naznacuje velkemu poctu km, brzdy ak neboli menena budu pravdepodobne namaderu. Ked nepotrebujes auto a dlhe roky a na dlhe cesty tak ta cena je priatelna
však ale tie brzdy hadam zistim pri skušobnej jazde na ktorej ho kusok ze prevetrám =o) a tak plaanujem sa par rokov aspon na nej voziť =oP
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Je to obsah 1,8 lebo 2,OEvers napísal:a ten tvoj je tiež ročnik 98?????jurajd napísal:Chlapi a zda sa vam, že na foto toho auta je obrazok motora 1.6? Mne sa zda,že je to 1.8.(Nie som odborník,ale môj 1.6 16V vyzera podstatne inak).
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
Evers
- Nový užívateľ

Signum napísal:Je to obsah 1,8 lebo 2,OEvers napísal:a ten tvoj je tiež ročnik 98?????jurajd napísal:Chlapi a zda sa vam, že na foto toho auta je obrazok motora 1.6? Mne sa zda,že je to 1.8.(Nie som odborník,ale môj 1.6 16V vyzera podstatne inak).
TAKZE JE TO PODVOD NIE JE TO OBSAH 1.6????? ALE VSAK TO SI MOZEM ZISTIT KED SA POZREM DO TECHNICKEHO PREUKAZU A POROVNAM S CISLOM MOTORA NIE????=)
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
A naco robis paniku? :roll: uz si videl TP? vsak to moze byt iba zle zadany inzeratEvers napísal:Signum napísal:nieje to 1,6-tka 8)
TAKZE HO NEMAM KUPOVAT??? =))) NEPRIHLASIL BY SOM HO CI AKO??=)
Mám Opel
-
Evers
- Nový užívateľ

Signum napísal:A naco robis paniku? :roll: uz si videl TP? vsak to moze byt iba zle zadany inzeratEvers napísal:Signum napísal:nieje to 1,6-tka 8)
TAKZE HO NEMAM KUPOVAT??? =))) NEPRIHLASIL BY SOM HO CI AKO??=)
však jasne maš pravdu može byť zadany zle =o) ale dajme tomu ze je zadany dobre
- Kimi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
na tejto fotke http://pics2.autobazar.eu/325/1084112_2.jpg je predsa aj vidno čo to je , takže je v inzeráte chyba v obsahu, ale skôr sú tam fotky iného auta , teda ja poznám 1,8 16V s 85kW a nie so 74kW, ale opravte ma kolegovia, vy sa Vectrušam viac rozumiete 
a ešte detail je písané že je to 5 dverová verzia ale nafotený je sedan, to ešte poznám
zatial
a ešte detail je písané že je to 5 dverová verzia ale nafotený je sedan, to ešte poznám
-
Evers
- Nový užívateľ

Kimi napísal:na tejto fotke http://pics2.autobazar.eu/325/1084112_2.jpg je predsa aj vidno čo to je , takže je v inzeráte chyba v obsahu, ale skôr sú tam fotky iného auta , teda ja poznám 1,8 16V s 85kW a nie so 74kW, ale opravte ma kolegovia, vy sa Vectrušam viac rozumiete
a ešte detail je písané že je to 5 dverová verzia ale nafotený je sedan, to ešte poznám![]()
![]()
zatial
TAKZE CHYBNY INZERAT A ESTE AJ ZLE NAFOTENE AUTO???
-
Evers
- Nový užívateľ

Evers napísal:Kimi napísal:na tejto fotke http://pics2.autobazar.eu/325/1084112_2.jpg je predsa aj vidno čo to je , takže je v inzeráte chyba v obsahu, ale skôr sú tam fotky iného auta , teda ja poznám 1,8 16V s 85kW a nie so 74kW, ale opravte ma kolegovia, vy sa Vectrušam viac rozumiete
a ešte detail je písané že je to 5 dverová verzia ale nafotený je sedan, to ešte poznám![]()
![]()
zatial
TAKZE CHYBNY INZERAT A ESTE AJ ZLE NAFOTENE AUTO???
NEVIDNO ZO ZADU NA AUTE CI JE TAM 1.6 ALEBO 1.8 NIE SOM ISTY =oP
Naposledy upravil/-a Evers v 01 Aug 2009, 21:55, upravené celkom 1 krát.
-
iurai